Beşiktaş'ta ayrılık! Resmen açıklandı!

07.08.2018 - 15:46 | Son Güncellenme: 07.08.2018 - 18:46

Beşiktaş'ta yakın zamanda göreve başlayan Serkan Reçber, görevinden ayrıldı!

Beşiktaş'ta ayrılık! Resmen açıklandı!

Beşiktaş, Futbol Planlama ve Geliştirme Direktörü Serkan Reçber görevinden ayrıldı. 

Sosyal medyadan haberi paylaştı

Reçber, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Beşiktaş taraftarlarına seslendi ve görevi bıraktığını duyurdu.

Serkan Reçber'in veda mesajı

Sevgili Beşiktaşlılar,

Ülkemizin en köklü kulübü Beşiktaş ailesinin bir üyesi olmanın haklı gururunu taşıyorum. Kısa bir süre önce başladığım görevimde bu camiaya hizmet edebilmek adına elimden gelen tüm gayreti büyük bir keyifle gösterdim. Beşiktaş’ımızın geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesi için oluşturulan futbol altyapı çalışmalarının bir parçası oldum.

Geçirdiğim kısa sürede güzel işler yapmaya çalıştım. Büyük bir gururla sürdürdüğüm görevimden bugün itibarıyla ayrılma kararı aldım. Başta Başkanımız olmak üzere bugüne kadar bana destek veren yöneticilere, teknik heyete, geleceğin futbolcu kartallarına ve siz büyük Beşiktaş taraftarına teşekkürlerimi sunuyorum.

Serkan Reçber kimdir?

Futbola Zeytinburnuspor'da başlayan ve forvet pozisyonunda oynayan Reçber, Zeytinburnuspor dışında Mersin İdmanyurdu, Göztepe, Bursaspor, Eskişehirspor, Antalyaspor ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giydi.

Serkan Reçber, Fenerbahçe kadrosunda yer almıştı

Fenerbahçe formasını 1995-1996 sezonunda giyen ve çok fazla şans bulamayan Serkan Reçber, o sezon sarı-lacivertli ekiple lig şampiyonluğu yaşadı.

Beşiktaş öncesi spor yorumculuğu yapıyordu

Çeşitli kanallarda spor yorumculuğu yapan Serkan Reçber, geçmişte uzun yıllar profesyonel olarak futbol oynadı. Reçber, Beşiktaş’a veda etmiş oldu. 

Metin Albayrak, Serkan Reçber için bir mesaj yayınladı!

Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak'tan, görevinden ayrılan Serkan Reçber için açıklama geldi.

Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Metin Albayrak

"Serkan kardeşim ile birlikte çalıştığım süre içinde çok verimli, huzurlu bir şekilde abi kardeş gibi çalıştık. Ayrılmasına çok üzüldüm... Kendisi tanıdığım Çalışkan,dürüst ,bilgili ve donanımlı ender spor adamlarından ve en önemlisi duruşu olan; Allah yolunu açık etsin" ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler