Beşiktaş Valerien Ismael İle Yollarını Ayırıyor mu? İşte Gündemdeki Teknik Direktörler

Akın Ungan
25.10.2022 - 11:22 | Son Güncellenme: 25.10.2022 - 18:40

Süper Lig'de Hatayspor'a 2-1 yenilen Beşiktaş'ta gündem teknik direktör değişikliği. Siyah-Beyazlılar Valerien Ismael ile yollarını ayırabilir. İşte detaylar.

Beşiktaş Valerien Ismael İle Yollarını Ayırıyor mu? İşte Gündemdeki Teknik Direktörler

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, geride kalan 11 haftada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Son olarak geçtiğimiz gün oynanan Hatayspor maçında 1-0 öne geçilmesine rağmen skoru koruyamayan Siyah-Beyazlılar, sahadan 2-1 yenilgi ile ayrıldı. Bu durum Beşiktaş'ta teknik direktör değişikliğini gündeme getirdi.

Valerien Ismael ile ayrılık gündemde

Önder Karaveli'nin ardından geçtiğimiz sezonun son bölümünde göreve gelen Ismael, yeni sezon başında yapılan transferler ile hazırlık kampına başladı. Hazırlık dönemi ve Süper Lig'de geçen 11 haftada oynanılan futbol ve savunma düzeni eleştirildi. NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş, Valerien Ismael ile yollarını ayırmayı gündemine aldı. Son 6 haftada 12 puan kaybeden Siyah-Beyazlılar, bu süreçte yalnızca 1 galibiyet alabildi.

"Hocamıza güvenmeye devam ediyorum"

Geçtiğimiz hafta GKN Kargo ile yapılan sponsorluk anlaşmasında gündeme dair gelen soruları da cevaplayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Valerien Ismael ile ilgili şunları söylemişti: "Hocamıza güvenmeye devam ediyorum. Ancak kupayı, bu seneki şampiyonluğu Valerien Ismael ile beraber kazanma planımdan başka bir plan içinde değilim. Yönetim kuruluyla beraber bu sene hocamızla beraber devam etme kararımız sürüyor. Fikrimizde değişiklik gerektirecek herhangi bir konu da yok."

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi: ''Bana komplo var, para alıp yazıyorlar''
Habere Git

Hatay yenilgisi bardağı taşırdı

Son 6 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Beşiktaş'ta Hatayspor karşısındaki yenilgi bardağı taşıran son damla oldu. Geçtiğimiz hafta Fransız çalıştırıcı ile devam edileceğini dile getiren Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulunun, hocasına olan güveni sarsıldı.

Beşiktaş'ın teknik direktör adayları

Valerien Ismael ile yolları ayırma planı yapan Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu. Siyah-Beyazlılar'da 2020/21 sezonunun çifte kupalı şampiyon hocası Sergen Yalçın ve 2 sezon üst üste lig şampiyonluğu yaşatırken, Avrupa'da da başarı gösteren Şenol Güneş öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Ayrıca Aston Villa'daki görevine son verilen Steven Gerrard da listede yer alan bir başka isim.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın maçları 60 dakika oynansaydı... Volkan Demirel haklı mı?
Habere Git

"Sergen Yalçın istemiyor"

Beşiktaş taraftarının göreve çağırdığı Sergen Yalçın hakkında Beyaz Futbol'dan Sinan Engin açıklama yaptı. Engin, "Sergen Yalçın ile konuştum, takım çalıştırmayacak. İstemiyor yani… İkna ederler mi bilmiyorum ama şu an için böyle bir düşüncesi yok." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler