Beşiktaş'ta Babel gelişmesi! Bonservis bedeli...

06.12.2018 - 08:11 | Son Güncellenme: 06.12.2018 - 11:11

Beşiktaş'ta Babel gelişmesi! Bonservis bedeli...

Bir taraftan kadrosuna yeni bir golcüyü katmak isteyen Beşiktaş, diğer taraftan bazı isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanyıor. Beşiktaş'ta Ryan Babel ile de yolların ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

Taraftarla girdiği polemik olay yaratmıştı

Babel bir taraftar ile girdiği polemik ve ardında yaptığı çirkin paylaşımın ardından özür dilemesine rağmen; Beşiktaş yönetimi Hollandalı oyuncuya sözleşmesini uzatması konusunda taviz vermeme kararı aldı.

İyileştirme istedi

Hali hazırda 2.1 milyon Euro ve puan başına 4 bin Euro kazanan Hollandalı oyuncu 3 yıllık sözleşme ve 3 milyon Euro istiyor.

Beşiktaş yönetiminin tavrı net

Siyah-beyazlı yönetim ise 2+1 yıllık sözleşme ve 2.5 milyon Euro'dan yukarı çıkmıyor.

Fikret Orman mesajı vermişti

Her fırsatta "Genç oyuncu transfer edeceğiz" diyen Fikret Orman'ın 15 gün sonra 32 yaşına girecek olan Babel'e istediği rakamları vermeye niyeti yok.

Bonservis bedeli belli oldu

Orman'ın, Babel'in menajerine "Takım bul, Ocak'ta gidin" dediği, Beşiktaş yönetiminin de Babel için 3.5 milyon euro'luk bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.

Astronomik bir ceza kesildi

Beşiktaş yönetimi, G.Saray derbisi öncesi bir taraftarla yaşadığı diyalog yüzünden savunmasını aldığı Ryan Babel'e 210 bin Euro'luk ceza kesti.

Kesilen cezanın nedenleri anlatıldı

Babel ve menajerine kesilen ceza ve nedenlerinin anlatıldığı birer mail gönderildi.

210 bin Euro ile sınırlandırıldı

Yönetimin çok daha yüksek bir ceza istediği ama FIFA kurallarına göre bu rakamın üzerine çıkılamayacağı için 210 bin euro ile sınırlandırıldığı belirtildi. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler