Beşiktaş, Wout Weghorst İle Olan Sözleşmesini Feshetti | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
12.01.2023 - 11:24 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 15:39

Son dakika transfer haberleri... Premier Lig ekibi Manchester United ile anlaşan Wout Weghorst'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi feshedildi. İşte detaylar.

Beşiktaş, Wout Weghorst İle Olan Sözleşmesini Feshetti | Transfer Haberleri

İngiliz ekibi Manchester United ile anlaşan, Kasımpaşa maçında taraftara veda eden ve dünkü antrenmana sakatım diyerek çıkmayan Wout Weghorst'un, Beşiktaş ile olan sözleşmesi feshedildi. 

Wout Weghorst ile yollar ayrılıyor

NTV'de yer alan habere göre; Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere İkinci Ligi ekiplerinden Burnley'den kiraladığı Wout Weghorst ile yollar ayrılıyor. 

Weghorst ayrılık için Beşiktaş'la anlaştı

Dünya Kupası'nda Arjantin karşısında attığı iki golle dikkatleri üzerine çeken ve İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın kiralamak istediği Hollandalı oyuncu, ayrılık konusunda Siyah Beyazlı yönetim ile anlaştı. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç ile Jorge Jesus'tan Samandıra'da özel görüşme!
Habere Git

Sözleşmesi feshedildi

Beşiktaş oyuncunun sözleşmesihi feshetti. Golcü oyuncu, kısa sürede İstanbul'dan ayrılacak. Hollandalı yıldızın, İngiliz ekibi Manchester United'ın akşamki antrenmanına yetişebilmek için özel uçak tuttuğu öğrenildi. 

Yarın sağlık kontrolünden geçecek

Ayrıca, Weghorst'un yarın sabah İngiliz devi Manchester United için sağlık kontrolünden geçmesi için klinikten randevu da aldığı belirtildi. 

Beşiktaş'ın transferden alacağı ücret 3 milyon Euro

Bilindiği üzere Manchester United, Weghorst için Beşiktaş ile prensip anlaşmasına varmıştı. Bu transfer karşılığında 3 milyon Euro alacak olan siyah-beyazlı takımın, Hollandalı golcünün yerine bir forvet bulduğunda transferin gerçekleşeceği belirtilmişti. Kara Kartal Weghorst'un yerine eski oyuncusu Vincent Aboubakar ile görüşüyor. 

İlgini Çekebilir
İngiliz devi Altaylı yıldızın peşinde!
Habere Git

Weghorst'un Beşiktaş'tan kazandığı ücret

Hollandalı golcü için Burnley'ye bir kiralama bedeli ödemeyen siyah-beyazlı yönetim, oyuncuya ise 2022-23 sezonu için net 2.8 milyon ve 200 bin Euro'da performans primi vereceğini açıklamıştı.

Beşiktaş kariyeri

Bu sezon Beşiktaş ile 18 maçta sahaya çıkan Wout Weghorst 9 gol ve 4 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı yıldız ağrılarım var dedi, antrenmana çıkmadı!
Habere Git

Weghorst, İstanbul'dan özel uçak ile ayrıldı

İngiliz ekibi Manchester United ile anlaşan Hollandalı golcü Wout Weghorst, İngiltere'ye gitti. Golcü futbolcu ailesi için kiraladığı özel uçak ile Atatürk Havaalanı'ndan ayrılarak Manchester'a uçtu.

Senin için hazırladığımız haberler