Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Karius'tan sonra...

04.05.2020 - 15:23 | Son Güncellenme: 04.05.2020 - 15:29

Beşiktaş, kiralık olarak kadrosuna kattığı Kevin Prince Boateng ile ilgili kararını verdi. Futbolcunun geleceğiyle ilgili verilen kararda mali şartlar etkili olacak. Beşiktaş'ta dikkat çeken gelişme...

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Karius'tan sonra...

Gelecek sezonun bütçesini 30 milyon Euro civarında tutmak zorunda olan Beşiktaş'ta gelecek sezon adına yapılanma devam ediyor. Siyah-beyazlılarda bazı futbolcular gelecek sezon olmayacak. Kevin Prince Boateng'in durumu da merak konusu olmuştu. Boateng, Beşiktaş'ta kalacak mı? İşte son durum...

Boateng, Beşiktaş'ta gelecek sezon olmayacak

Beşiktaş'a devre arası transfer döneminin son anlarında katılan Boateng, yayıncı kuruluşun iddiasına göre gelecek sezon takımda olmayacak.

Beşiktaş, Boateng'in maliyetini açıklamamıştı

Siyah-beyazlılar, Boateng'in transferinin maliyeti hakkında açıklama yapmamıştı. Kulübe yakın kaynaklar ise Boateng'e 1 milyon Euro'ya yakın bir ödeme yapacağını ifade etmişti. 

Beşiktaş'ta 6 maçta oynadı

Kariyerinde Barcelona, Milan, Schalke, Fiorentina gibi köklü takımlarda oynayan Ganalı futbolcu, bu sezon Beşiktaş’ta 6 maçta oynadı ve 2 gole imza attı.

10 maçta oynarsa sözleşmesi uzar maddesi

Boateng, 10 maçta oynarsa sözleşmesi 1 yıl uzayacak. Futbolcunun sözleşmesi uzarsa toplam 1,5 yıllık maliyeti 2.2 milyon Euro'yu bulacak. Bu durumda, Sergen Yalçın lig başladığında futbolcuya 3 maçtan fazla şans vermeyecek.

'Aslında Almanya'yı hedeflemişti'

Alman basını, geride bıraktığımız haftalarda Boateng'in aslında devre arasında Almanya'ya dönmek istediğini ve Hertha Berlin'e çağrıda bulunduğunu yazmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler