Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup İle Yollar Ayrılıyor! Yeni A...

13.02.2022 - 12:52 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 12:58

Lige havlu atan tek hedefi kupa kalan Beşiktaş'ta yönetimin kadro yapılanması çalışmaları sürüyor. Kartal'da yolların ayrılması beklenen isimler arasında flaş bir isim de var.

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup İle Yollar Ayrılıyor! Yeni A...

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 24. hafta itibarıyla zirvenin 20 puan gerisine düşen Beşiktaş'ta sezon sonu radikal değişiklikler yaşanabilir. Siyah-beyazlılarda sezon sonu bazı isimlerin takımdan ayrılması beklenirken bu oyunculardan birinin de tecrübeli yıldız Oğuzhan Özyakup olduğu ifade edildi.

10 yıldır forma giyiyor

Beşiktaş'a 2012-13 sezonunda gelen ve bir dönem futboluyla taraftarın sevgilisi olan Oğuzhan Özyakup, son yıllarda kayıpları oynadı. Sabah'ta yer alan habere göre haziranda sözleşmesi biten Oğuzhan, istikrarsız görüntüsüne devam edince kredisini de tamamen tüketti.

Yönetim sözleşme teklifinde bulunmadı

2 milyon Euro net ücret kazanan tecrübeli orta sahaya siyah-beyazlı yönetim tarafından teklif yapılmazken sürecin bu şekilde sona ermesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Alexander Sörloth bombası! Ön görüşme yapıldı
Habere Git

Başakşehir'in ilgisi var Hollanda'ya gidebilir

29 yaşındaki Oğuzhan'a yeni sezon için Başakşehir'in ilgisi olduğu, futbolcunun Hollanda'ya dönme ihtimalinin de bulunduğu belirtildi.

Bu sezon 17 maçta oynadı

Piyasa değeri 1.6 milyon Euro'ya kadar düşen Oğuzhan Özyakup bu sezon 17 maçta siyah beyazlı formayı giydi ve 1 asist yaptı. A Milli Takım formasını da 43 kez giyen tücrebeli orta saha, ay yıldızlı formayla 1 gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler