Beşiktaş, Sivasspor'dan Kerem Atakan Kesgin için Boyd Takasını Önerdi

Akın Ungan
09.08.2022 - 16:22 | Son Güncellenme: 09.08.2022 - 16:31

Transfer haberleri | Beşiktaş, Tyler Boyd'u kadroda düşünmüyor. Siyah-Beyazlılar, Sivasspor'dan Kerem Atakan Kesgin için Boyd takasını önerdi. İşte detaylar.

Beşiktaş, Sivasspor'dan Kerem Atakan Kesgin için Boyd Takasını Önerdi

Spor Toto Süper Lig'e 1-0'lık Kayserispor galibiyeti ile başlayan Beşiktaş, orta sahaya bir takviyede daha bulunmak istiyor. Daha önce Teknik Direktör Valerien Ismael'in hazırlık kampında görmek istediğini belirttiği Tyler Boyd, transferde takas formülü için kullanılacak.

Kerem Atakan için Boyd takası

Fanatik'in haberine göre Beşiktaş, Sivasspor'un genç orta sahası Kerem Atakan Kesgin ile ilgileniyor. Transferde takas düşünen Kara Kartal, Yiğidolar'a Tyler Boyd'u önerdi. Daha önce de Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın kadrosunda görmek istediğini ifade ettiği Boyd, Kırmızı-Beyazlı formayı bir kez daha giyebilir.

Daha önce Sivas'ta oynadı

2019 yazında 2,4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Guimaraes'ten Beşiktaş'a transfer olan Tyler Boyd, 1 Şubat 2021'de Sivasspor'a kiralık olarak gitti. Kırmızı-Beyazlı formayı 15 maçta terleten Boyd, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Kerem Atakan Kesgin kimdir?

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği 5 Kasım 2000 doğumlu Kerem Atakan Kesgin, Bucaspor altyapısında futbola başladı. 2018'de Göztepe'ye transfer olan orta saha oyuncusu, 2020 yazında Sivasspor'a gitti. Geçtiğimiz sezon 27 karşılaşmada görev alan 21 yaşındaki futbolcu, 3 kez gol sevinci yaşarken, 3 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan N’Koudou’ya iki seçenek
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler