Beşiktaş'ta Burak Yılmaz sevinci

17.07.2020 - 18:38 | Son Güncellenme: 17.07.2020 - 18:38

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen ve Kasımpaşa ile oynanan maçta sakatlanan takım kaptanı Burak Yılmaz'dan sevindirici haber geldi. 

AJANSSPOR-HABER

 

Beşiktaş, pazar günü oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi bugün taktik çalışması gerçekleştirdi. Beşiktaş, Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı uygulamalar yapıldı. İdman, yarım sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını, yarın saat 18.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

Burak Yılmaz sevinci

Siyah-Beyazlılar ekipte Kasımpaşa ile oynanan maçta sakatlanan takım kaptanı Burak Yılmaz'dan sevindirici haber geldi. Tecrübeli forvet takımla birlikte çalışmalara başladı. 

Senin için hazırladığımız haberler