Beşiktaş'ta büyük eksik! Galatasaray maçında cezalı...

Cem Ergün
25.02.2024 - 19:44 | Son Güncellenme: 25.02.2024 - 21:15

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor'a konuk oldu. Siyah-Beyazlılar'da Gedson Fernandes sarı kart görerek derbide cezalı duruma düştü.

Beşiktaş'ta büyük eksik! Galatasaray maçında cezalı...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor'a konuk oldu. Siyah-Beyazlılar mücadelede Semih Kılıçsoy'un golüyle 1-0 üstünlüğü yakaladı.  Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ise karşılaşmanın 34. dakikasında, Zaynutdinov ise 90+4. dakikada sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Detaylar...

Derbide forma giyemeyecek

Beşiktaş'ın, İstanbulspor ile karşılaştığı maçta sarı kart gören Gedson Fernandes, Süper Lig'in gelecek haftasında oynanacak olan Beşiktaş - Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Ayrıca 87. dakikada oyuna giren bir başka sınırda olan isim Bahtiyar Zaynutdinov'da 90+4'de gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Gedson Fernandes ve Zaynutdinov, Galatasaray maçında forma giyemecek.

8 futbolcu kart sınırındaydı

Beşiktaş'ta, İstanbulspor maçında 8 futbolcu kart sınırında bulunuyordu. Sınırdaki isimlerden Gedson Fernandes, sarı kart görererek cezalı duruma düştü. Kart sınırındaki diğer isimler ise şöyle: Necip Uysal, Arthur Masuaku, Jonas Svensson, Daniel Amartey, Bakhtiyar Zaynutdinov, Ege Tıknaz ve Semih Kılıçsoy. Bu isimler karşılaşmada sarı kart gördüğü takdirde Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Gedson Fernandes'in istatistikleri

Beşiktaş forması giyen Gedson Fernandes bu sezon takımıyla toplamda 32 maçta forma giydi. Portekizli orta saha bu maçlarda 2 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler