Beşiktaş'ta büyük stres: 'Hepimizi karantinaya alın'

11.05.2020 - 08:53 | Son Güncellenme: 11.05.2020 - 08:58

Beşiktaş’ta 1 futbolcu ve 1 personelde koronavirüs çıkmasının ardından oyuncular gergin. Futbolcular, test sonuçlarından bağımsız olarak tüm takımın 14 gün karantinaya alınmasından yana bir tavır ortaya koydu.

Beşiktaş'ta büyük stres: 'Hepimizi karantinaya alın'

Beşiktaş’ta koronavirüs vakasının çıkması sonrası takımda tedirginlik başladı. Başta astım hastası olan Atiba Hutchinson ve birçok oyuncu, riske girmek istemiyor. Futbolcular yönetimden ne istiyor? Beşiktaş'ta yaşanan son gelişmeler ve detaylar haberde... 

Beşiktaş'ta tedirginlik

Beşiktaş’ta 1 futbolcu ve 1 personelde koronavirüs çıkmasının ardından futbolcularda antrenman tedirginliği başladı.

Futbolcular 14 günlük karantinadan yana

Ligler için 12 Haziran tarihiyle Beşiktaş düğmeye basmış ve koronavirüs testlerini yaptırmıştı. Skorer'in haberine göre; yarın testten geçecek olan futbolcuların çoğunun, sonuç ne olursa olsun 14 günlük karantinadan yana oldukları öğrenildi.

Atiba, vaka sonrasında büyük şok yaşadı

Özellikle astım hastası olduğu için özel bir ilaçla maçlara çıkan Atiba Hutchinson’ın, deyim yerindeyse şok yaşadığı vurgulandı.

Risk istemiyorlar

Ligler askıya alınmadan önceki Galatasaray derbisine de çıkmak istemeyen futbolcuların liderliğini yapan Atiba ve birçok oyuncunun, riske girmek istemediği bildirildi.

Test sonuçları önemli

Yarınki testlerin sonucu çıkana kadar antrenmanlarını askıya alan Beşiktaş Yönetimi, Sağlık Bakanlığı ile temasa geçerek ne yapılması konusunda tavsiyeler alacak.

Tüm futbolcular tesiste karantinaya alınabilir

Beşiktaş Yönetimi acil olarak durum değerlendirmesi yaparken, gerekirse tüm futbolcuları Nevzat Demir Tesisleri’nde karantinaya almayı planladığı ortaya çıktı.

Testlerin tekrarı gündemde

Bu konuda henüz bir yol haritası çizmeyen yönetimin, karantina olmaması durumunda ise sıklıkla takıma test yaparak antrenmanlara devam etmeyi planladığı vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler