Beşiktaş'ta Cyle Larin, Galatasaray maçı sonrası isyan etti!

Orhan Gülek
14.03.2022 - 22:25 | Son Güncellenme: 14.03.2022 - 22:36

Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta Kanadalı futbolcu Cyle Larin, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ta Cyle Larin, Galatasaray maçı sonrası isyan etti!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu'nda oynanan dev derbiyi ev sahibi Galatasaray 2-1'lik skorla kazandı. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 22 ve 32. dakikalarda Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Beşiktaş'ın tek sayısı 85'te Rıdvan Yılmaz'dan geldi.

"Derbide nasıl VAR'a gidilmiyor"

Karşılaşma sonrası Beşiktaş'ta Kanadalı futbolcu Cyle Larin, Galatasaray'da Nelsson'un formasını çektiğini ve neden VAR'a gidilip penaltı verilmediğini anlamadığını söyledi. Larin "Oyunun temposu yavaş başladı ama sonrasında tempo bizim adımıza yükseldi. İkinci yarıda fırsatlar bulduk. Böyle maçlarda neden önemli pozisyonlarda VAR'a gidilmediğini anlamıyorum. Çok net rakip formamdan çekti. Derbide nasıl VAR'a gidilmiyor. Çok net bir penaltıydı. Futbol bir takım oyunu. Zor bir sezon geçiriyoruz ama elimizden geleni yapacağız. Sezonu en iyi yerde bitirmek için mücadele edeceğiz." dedi.

Öte yandan sarı-kırmızılılar mücadelenin 32. dakikasında Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golle skoru 2-0'a getiririrken; siyah-beyazlılar ofsayt itirazlarında bulunmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler