Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi şok sakatlık!

Orhan Gülek
19.10.2023 - 19:18 | Son Güncellenme: 19.10.2023 - 19:24

Son dakika haberi: Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'a konuk olacak olan Beşiktaş'ta derbi öncesi sakatlık şoku yaşanıyor. İşte tüm detaylar

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi şok sakatlık!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 9. haftanın en kritik müsabakası Galatasaray ve Beşiktaş arasında Rams Park'ta oynanacak. Bu sezon yaptığı transferler ve yakaladığı çıkış ile dikkat çeken Galatasaray, Teknik direktör Şenol Güneş'le yolların ayrılmasının ardından Burak Yılmaz'la yola devam eden Beşiktaş'ı konuk edecek. Dev mücadele öncesi Beşiktaş'ta sakatlık kabusu yaşandı.

Umut Meraş'ın baldırında ödem!

Siyah beyazlı kulüp, savunma oyuncusu Umut Meraş'ın sol alt baldır arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

İşte Beşiktaş'ın Umut Meraş açıklaması

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ''Futbol A Takımımızın 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanı sol alt baldır bölgesinde hissettiği ağrı nedeniyle tamamlayamayan futbolcumuz Umut Meraş'ın Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde, sinde alt baldır arka adalesinde (Soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Umut Meraş'ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.'' ifadeleri kullanıldı. 

Umut Meraş'ın performansı

İki yıl önce Le Havre'dan 1.5 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilen Umut Meraş, siyah-beyazlı takımdaki ilk sezonunda 28 maça çıkarken, geçtiğimiz sezon ise 18 maça çıktı ancak sahada kaldığı süre toplamı (621 dakika) 7 tane 90 dakikayı bile bulmadı.

Meraş, bu sezon ise sadece 4 maçta forma giydi.

Galatasaray-Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı 21 Ekim Cumartesi saat 19:00'da başlayacak. RAMS Park'ta oynanacak olan mücadele beIN SPORTS 1 HD ekranından yayınlanacak. Mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

Senin için hazırladığımız haberler