Beşiktaş'ta Emre Kocadağ'dan Transfer Açıklaması! "4-5 Transfer Yapacağız"

Akın Ungan
06.01.2023 - 08:35 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 08:50

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ transfer açıklaması yaptı. Kocadağ, Şenol Güneş'in istediği her oyuncu ile sözleşme imzalanacağını duyurdu. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Emre Kocadağ'dan Transfer Açıklaması! "4-5 Transfer Yapacağız"

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü. Yapılan antrenmanı başkan Ahmet Nur Çebi, asbaşkan Emre Kocadağ ve sportif direktör Ceyhun Kazancı da takip etti. Emre Kocadağ, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.

"Birçok arkadaş kaçtı, biz ateşten gömlek giydik"

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "En kritik dönemde göreve talip olduk. Ateşten gömlek giydik. Bizim ile çalışan birçok arkadaş kaçıp, kayıplara karıştı. Şimdi sosyal medyada yarattıkları trollerle bize saldırıyorlar" ifadelerini kullandı.

"2028'deki seçimler için başkan adayıyım"

Başkanlık adaylığı ile ilgili dikkat çekici ifadelerde bulunan Kocadağ, şunları söyledi: "Şimdiden kaç başkan adayı ortaya çıkıyor neden?Çünkü ışığı gördüler. Aslında gösterdik. Maaşlar ödeniyor. Futbolcuların alacaklarında sıkıntı yaşanmıyor. Mali disiplin ve denge oluştu. Bu durumda aday olmak istiyorlar. Ben de 2028'deki seçimler için başkan adayıyım"

İlgini Çekebilir
Beşiktaş TFF'ye gidiyor! VAR kayıtlarıyla ilgili yazılı başvuru...
Habere Git

"Hocamız ne istiyorsa yapacağız, paramız da var, gücümüz de"

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Kocadağ, "Transferlerle ilgili olarak teknik direktörümüz Şenol Güneş, takviye istiyor. Takımımıza 4-5 güç katacak transfer yapmayı planlıyoruz. Hocamız ne istiyorsa hepsini yapacağız. Bunun için paramız da var, gücümüz de" açıklamasını yaptı.

"Fenerbahçe kaç senedir şampiyonluk göremedi"

Sözlerine devam eden asbaşkan, "Taraftarımız merak etmesin, bu konuda rahat olsunlar. 4 yılda bir şampiyonluk ortalaması yakaladık. Kupalar aldık. Bakın bakalım, en büyük rakiplerimizden Fenerbahçe kaç senedir şampiyonluk göremedi" dedi.

"Yönetim lobimizin gücünü göstermişiz"

Şampiyonluk için konuşan Kocadağ, "Bizim için 'Sessiz kalıyorlar, yumruğunu masaya vurmuyorlar' deniyor.Üç büyüklerin kafa kafaya yarışta olduğu dönemde, şampiyon olduk.Hem de averajla... Aynı şekilde şampiyonluk vermişliğimiz de vardı. Demek ki, yönetim lobimizin gücünü göstermişiz. Bu durumda Beşiktaş’a kim yüzde kaç şans verirdi. Biz mutlu sona ulaşmasını bildik. Yine şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig hakemleri açıklandı! Koç'un dediği çıkmadı, olay hakemler de görev aldı
Habere Git

"Hep aynı hakemler dönüp duruyor"

Ligdeki hakem tartışmaları hakkında ise Kocadağ, "Genç ve eğitimli nüfusa sahibiz. Hep aynı hakemler dönüp duruyor. Spor akademileri var. Buradaki öğrencilerden seçme yapacaksın. Kaliteli eğitim vereceksin. Ayrıca futbolu erken bırakanları da ekleyeceksin. Geniş hakem havuzu olacak" diye konuştu.

"Böyle üç beş yetersiz hakeme kalmayacaksın"

Hakem konusundaki açıklamalarına devam eden Beşiktaş Asbaşkanı, "Böyle üç beş yetersiz hakeme kalmayacaksın. Bir de, babadan oğula geçen hakemleri anında göndereceksin. Böyle bir şey kabul edilebilir değil" değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler