Beşiktaş'ta dev zirvede karar çıktı: Sergen Yalçın'ın sözleşmesi...

23.02.2021 - 12:10 | Son Güncellenme: 23.02.2021 - 12:40

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın ile yönetim arasında bir görüşme yapıldı. Ümraniye'deki toplantıda Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları yer aldı. Sergen Yalçın Beşiktaş'ta kalacak mı, sözleşmesi kaç yıllık olacak? İşte bu sorunun yanıtı netleşti. Detaylar...

Beşiktaş'ta dev zirvede karar çıktı: Sergen Yalçın'ın sözleşmesi...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın sözleşmesi tartışma yaratmıştı. Hatta siyah-beyazlıların teknik direktörü, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarının rahatsızlık verdiğini söyledi. Yönetim ve Sergen Yalçın, Nevzat Demir Tesisleri'nde sözleşme konusunda görüşme yaptı. Peki, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile yeni sözleşme imzalanacak mı? Detaylar ve gelişmeler haberde...

Yönetim ve Sergen Yalçın sözleşme konusunu görüştü

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerin yer aldığı toplantıda Sergen Yalçın'ın sözleşme konusu masaya yatırıldı. İlk toplantının ardından yeni sözleşme konusunda olumlu bir görüşme yapıldı. 

Sergen Yalçın'a 2+1 yıllık kontrat

Sergen Yalçın'ın sözleşmesi 30 Haziran 2021 (sezon sonu) itibarıyla sona erecek. Beşiktaş yönetimi, geçen sezon Abdullah Avcı'dan sonra göreve gelen Sergen Yalçın ile 2+1 yıllık kontrat konusunda görüş birliğine vardı. 

Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın ne demişti?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'ın kontratı konusunda, "Hocamız ne kadar isterse devam edebilir" ifadesini kullanmıştı. Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor'u eledikleri maçın ardından şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Sözleşme sadece benim istememle olmaz. Bu işler karşılıklı olur. İki taraf anlaşırsa, devam ederiz. Her röportajda 'Hocamız ne kadar isterse devam edebilir.' sözü beni rahatsız ediyor. Kulüplerde kontrat böyle yapılmıyor."

Geçen sezon Beşiktaş 3. sırada yer aldı

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın geçen sezon Çaykur Rizespor maçıyla göreve gelmiş ve siyah-beyazlılar sezonu 34 maçta 62 puan toplayarak 3. sırada bitirmişti. Beşiktaş bu sezon ise oynadığı 24 maçta 51 puanla 2. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler