Beşiktaş'ta Diego Costa transferi neden gerçekleşmedi? İşte yanıtı...

Orhan Gülek
20.07.2021 - 12:32 | Son Güncellenme: 20.07.2021 - 12:36

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ta Diego Costa transferindeki belirsizlik sürüyor...

Beşiktaş'ta Diego Costa transferi neden gerçekleşmedi? İşte yanıtı...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Sergen Yalçın'ın daha önce istediği  Diego Costa, Chuba Akpom, Aleksandar Mitrovic, Ze Luis, Willian Jose, Eder, Luuk de Jong transferlerinden henüz resmiyete kavuşan olmadı.

Maaş durumunu sordular

Siyah beyazlılarda temasa geçilen pek çok oyuncunun resmiyet kazanmamasının sebebi ortaya çıktı. Sporarena'nın haberine göre önemli oyuncuların siyah beyazlı kulübün kendileriyle temasa geçmesinin ardından takım içindeki arkadaşlarını telefonla arayıp maaş durumunu soruşturduktan sonra yanıt verdikleri öğrenildi.

Diego Costa’nın menajerinden Vida cevabı

Son olarak Diego Costa’nın menajeri Dino Pasalic’in “Vida’nın 4 milyon Euro aldığı yerde önerilen rakamlar düşük kalıyor ve bizi tatmin etmiyor” dediği ifade edildi. Siyah beyazlı yöneticilerin ise “Vida ile sözleşmeyi önceki yönetim yapmış. Size ödeyemeyeceğimiz maaşı önermeyiz” dediği öğrenildi.

Garanti para istiyor

Beşiktaş ile Diego Costa arasında devam eden transfer görüşmelerinde siyah beyazlıların teklifine prensipte olumlu yanıt veren Brezilya asıllı İspanyol golcü Costa, yıllık net 4 milyon Euro garanti para ve 2 yıllık sözleşme istedi.

Sergen Yalçın, askıya alınmasını istedi

Beşiktaş futbol şubesi sorumlusu Emre Kocadağ, Diego Costa'nın bu talebini teknik direktör Sergen Yalçın'a iletti. Hürriyet'in haberine göre Yalçın, 33 yaşına gelen bir futbolcuya bu kadar yüksek para ödenmesinin doğru olmayacağını ifade ederek, transferin şimdilik askıya alınmasını istedi.

Senin için hazırladığımız haberler