Beşiktaş'ta Douglas'ın alternatifi belli oldu!

29.06.2019 - 07:59 | Son Güncellenme: 29.06.2019 - 08:05

Beşiktaş'ta Douglas'ın alternatifi belli oldu!

Gelecek sezon yeni teknik direktör Abdullah Avcı’nın talimatlarıyla şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ın, Sivasspor’dan Douglas ile anlaşmaya vardığı iddia atıldı. Kara Kartal, bu transferde aksilik çıkması halinde B planını hazırladı: Di Placido

Beşiktaş'ta Douglas transferi olmazsa rota Di Placido

Geçtiğimiz sezon Sivasspor’da forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Douglas ile anlaşmaya varan Beşiktaş, bu transferde bir aksilik çıkması halinde rotayı Arjantin ekibi Lanus'un yıldızı Di Placido'ya çevirecek.

Sivasspor’da sergilediği performansla 3 büyüklerin radarına giren Douglas için Beşiktaş Yönetimi uzun süredir temaslarını sürdürürken görüşmelerde önemli adımlar atmıştı.

Brezilyalı savunmacı ile bir aksilik yaşanması ihtimalini düşünen Siyah-Beyazlılar, Douglas’ın alternatiflerini de belirledi.

Di Placido Beşiktaş'a sıcak bakıyor

Kara Kartal’ın Arjantin ekibi Lanus’ta görev yapan Leonel Di Placido için devrede olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki sağ bekin de Siyah-Beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı, görüşmelerin önümüzdeki günlerde hız kazanacağı edinilen bilgiler arasında yer aldı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler