Beşiktaş'ta Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! Başkan açıkladı...

Furkan Sönmez
06.04.2024 - 20:34 | Son Güncellenme: 06.04.2024 - 20:54

Basketbol Süper Lig takımı Beşiktaş'ın Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, koç Dusan Alimpijevic ile ilgili açıklama yaptı. İşte tüm detaylar.

Beşiktaş'ta Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! Başkan açıkladı...

AJANSSPOR HABER

Türkiye Basketbol Süper Ligi takımlarından Beşiktaş'ın başarılı koçu Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu. Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, HT'ye  Sırp koçla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Dusan Alimpijevic ile önümüzdeki sezon..."

Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, 38 yaşındaki antrenörün geleceğiyle ilgili, "Dusan Alimpijevic ile anlaştığımızda önümüzdeki sezon da devam edecek şekilde kontrat yaptık. Hocamız burada ailesi ile birlikte mutlu" yorumunu yaptı.

"Beşiktaş'ı sahiplenmiş durumda"

Başarılı bir sezonun geçtiğini belirten Özkan Arseven, Alimpijevic'in Beşiktaş'ı sahiplendiğini ifade etti ve "İyi bir sezon geçiriyor. Çok farklı bir karakter. Beşiktaş'ı sahiplenmiş durumda. Önümüzdeki sezon da kendisi kontratlı hocamızdır" diye konuştu.

"Alimpijevic kalmak istiyor"

Arseven, Dusan Alimpijevic'le görüştüklerini ve başarılı koçun takımda kalmak istediğini belirtirken ayrıca yeni sezonda da Sırp koçla devam edeceklerini şu sözlerle duyurdu: "Kendisiyle de görüştük ve kalmak istiyor. Gelecek sezonun kadrosunu da şimdiden şekillendirmeye başladık. Yeni sezonda da birlikte devam edeceğiz."

Beşiktaş EuroCup'ta sonunu göremedi

EuroCup'ta yarı finale kadar yükselmeyi başaran siyah beyazlılar, JL Bourg ile karşılaştı. İlk maçta rakibine mağlup olan Kara Kartal, ikinci maçta rakibini mağlup etti lakin son maçta rakibine 89-63 mağlup oldu ve finalden önceki turda elendi.

Senin için hazırladığımız haberler