Beşiktaş'ta Emirhan Topçu gelişmesi! Teklif kabul edilmedi...

28.07.2024 - 08:20 | Son Güncellenme: 28.07.2024 - 08:24

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Çaykur Rizespor'da oynayan Emirhan Topçu için takas teklifi yaptı ancak bu teklif kabul edilmedi.

Beşiktaş'ta Emirhan Topçu gelişmesi! Teklif kabul edilmedi...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş yönetimi, Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu'yu kadrosuna katmak için yaptığı görüşmelerde takas formülünü masaya getirmişti.

Amir Hadziahmetovic ayrılmayı kabul etmedi

Siyah-beyazlılardan para artı Amir Hadziahmetovic kiralık olarak istense de Boşnak futbolcu takımdan ayrılmayı kabul etmedi.

3 isim önerildi

Bunun üzerine Beşiktaş cephesi, Ajdin Hasic, Francisco Montero ve Kartal Kayra Yılmaz isimlerini önerdi. Ancak Karadeniz ekibinin teknik direktörü İlhan Palut, bu futbolculara onay vermeyince takas formülü gerçekleşmedi.

Beşiktaş'ın teklifi 3 milyon Euro

Sabah'ta yer alan habere göre; taraflar yeniden bonservis üzerinden pazarlıklara başladı. Beşiktaş'ın yaklaşık 3 milyon Euro önerisiyle görüşmeye kaldığı yerden devam ettiği belirtildi.

Emirhan istedi, Rize indirime gitti

Rize de, Emirhan'ın yoğun ısrarları nedeniyle isteğini 5 milyon Euro'nun altına indirdi. 23 yaşındaki futbolcunun önceliği Beşiktaş ve bu konuda kulübüne de baskı yapıyor.

Şayet taraflar anlaşma sağlayamazsa Emirhan'ın ikinci seçeneği Avrupa olacak. Las Palmas'ın da istediği başarılı savunmacı bu teklifi bekletiyor.

Hasan Yavuz Bakır: "Transfer 2-3 güne biter"

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Emirhan Topçu için Beşiktaş ile görüştüklerini duyurdu ve şunları söyledi: "Oyuncumuzun hayalini köreltmek istemiyoruz. Oyuncu ve kulübümüzün menfaati doğrultusunda süreci sonlandırmak istiyoruz.

Yalnız takas konusu gündemde yok. Hem Las Palmas hem de Beşiktaş niyetli oyuncu için. Şartları oluşturabilirsek süreç 2-3 günde bitebilir."

Senin için hazırladığımız haberler