Beşiktaş, Emirhan İlkhan yerine Kerem Atakan Kesgin'i transfer edecek!

02.08.2022 - 09:06 | Son Güncellenme: 02.08.2022 - 09:14

Emirhan İlkhan'ı İtalya Serie A ekibi Torino'ya göndermeye hazırlanan Beşiktaş, genç oyuncusunun yerini dolduracağı ismi de buldu. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş, Emirhan İlkhan yerine Kerem Atakan Kesgin'i transfer edecek!

Beşiktaş, genç oyuncusu Emirhan İlkhan'ı Torino'ya göndermeye hazırlanıyor. İtalyan ekibi, Emirhan için belirlenen satın almaya opsiyonunu vereceğini Beşiktaş'a iletti.

Emirhan'ın yerine Kerem gelecek

Öte yandan Beşiktaş, Emirhan İlkhan yerine transfer etmek istediği ismi buldu. A Spor'un haberine göre siyah beyazlılar, Sivasspor'da forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin'i gündemine aldı.

27 maçta oynadı

Sivasspor'un 2020-21 sezonun başında Göztepe'den bedelsiz olarak kadrosuna kattğı Kerem Atakan, kırmızı beyazlı formayla geçtiğimiz sezon 27 maçta sahaya çıkarken 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Genç futbolcu takımının Trabzonspor ile oynadığı Süper Kupa maçında ise 28 dakika sahada kalmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transferde mutlu sona ulaştı!
Habere Git

1 yıl daha sözleşmesi var

Güncel piyasa değeri 1 milyon Euro olan yetenekli futbolcunun Sivasspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Milli takım alt yaş kategorilerinin hemen hemen hepsi forma giyen Kerem, U21 Milli Takımı'yla da 4 maça çıktı

Senin için hazırladığımız haberler