Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'ndan büyük özveri

23.10.2024 - 10:01 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 10:05

Beşiktaş'ta sakatlığı tam anlamı ile geçmeyen kaleci Ersin Destanoğlu, Mert Günok'un da sakatlanmasının ardından Avrupa Ligi'nde Lyon ile oynanacak karşılaşma öncesi büyük bir özveri gösterdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'ndan büyük özveri

Beşiktaş’ta UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe akşamı oynanacak olan Olympique Lyon maçı öncesi yaşanan kaleci krizi çözüme kavuştu.

Kale, 19 yaşındaki Göktuğ'a kalmıştı

Bilindiği gibi Mert Günok’un sol omuz üst kas grubunda tendon yaralanması saptanırken, E.Frankfurt maçında sakatlanan Ersin Destanoğlu’nun tam hazır olmaması nedeniyle bu kritik maçta kaleye, henüz A takım tecrübesi olmayan 19 yaşındaki Göktuğ Baytekin veya 18 yaşındaki Emir Yaşar’ın geçmesi söz konusuydu.

Ersin Destanoğlu'ndan büyük fedakarlık

Hürriyet'te yer alan habere göre; Fransız ekibi karşısında kalede deneyimli bir isim olmasını isteyen teknik direktör Giovanni van Bronkhorst, dün yapılan son antrenmanda Ersin Destanoğlu ile konuşarak kendisini nasıl hissettiğini sordu. Ersin ise “Sakatlığımı hissediyorum ama sakat olsam da bu karşılaşmada oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Lyon maçında kale Ersin'in

Bunun üzerine Van Bronckhorst kaleci antrenörü Hakan Çalışkan ile konuşarak Lyon maçında kaleyi Ersin’e teslim edeceğini ve bu oyuncunun hazır olmasını istedi. Bununla beraber her ihtimale karşı genç kaleciler Göktuğ ve Emir’in ikisi de Lyon kafilesine dahil edilecek.

Senin için hazırladığımız haberler