Beşiktaş'ta Felipe ve Rıdvan Yılmaz Gelişmesi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
09.11.2022 - 18:57 | Son Güncellenme: 09.11.2022 - 19:05

Transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Atletico Madrid'de forma giyen Felipe ile ilgilendiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama geldi.

Beşiktaş'ta Felipe ve Rıdvan Yılmaz Gelişmesi | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, derbiden sonra yaptığı açıklamada, ara dönemde bir stoper transferinin yapılabileceğini imâ etmişti. 

Siyah beyazlıların, Atletico Madrid'te forma giyen Felipe ile ilgilendiği iddia edilirken, bu konuda İspanya'nın en çok satan spor gazetesi AS'ın haber müdürü Jorge Garcia önemli açıklamalar yaptı. 

"Beşiktaş, Felipe için iyi bir seçenek olabilir"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Garcia, "Felipe, Atletico'da çok fazla süre alamıyor. Ocak ayında ayrılmasına sıcak bakabilirler; ama bir plan yapıyorlar. Mario Hermosa gibi yüksek ücretler alan stoperler de gidebilir. Atletico devre arasında bir denge politikası izleyecek. Ama yine de Savic, Gimenez gibi oyuncuların arkasında kaldığı için Felipe'nin ayrılma olasılığı yüksek. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Ferdi'ye şartlı izin: "Önce şampiyonluk sonra transfer"
Habere Git

Porto'da oynarken, bir dönem Beşiktaş'ta da oynayan Pepe ile çok başarılı olmuşlardı. Atletico'da iyi maçları da oldu, hata yaptığı maçlarda. Tecrübeli bir oyuncu, Beşiktaş'ın stoper aradığını duyuyoruz bana göre Beşiktaş, Felipe için iyi bir seçenek olabilir" dedi. 

Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş geri mi dönüyor?

Bu arada, Beşiktaş'ın Rıdvan Yılmaz'ı kiralık olarak yeniden kadrosuna katacağı yönündeki iddia için, genç sol bekin temsilcisi Necdet Ergezen, Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Ne olduğunu bilmiyorum; ama konu bizim için net. 

Rıdvan, Rangers'ta devam edecek. Kesin olan bu" şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Aslan'dan Mathias Ross açıklaması! Ön çapraz bağlarında...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler