Beşiktaş'ta Fernando Santos'un takımda kalması iki şarta bağlı

Özgür Koç
04.04.2024 - 12:57 | Son Güncellenme: 04.04.2024 - 13:08

Beşiktaş'ta göreve geldiği günden bu yana beklentileri karşılayamayan teknik direktör Fernando Santos'un görevine devam edebilmesinin iki şarta bağlı olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un takımda kalması iki şarta bağlı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Portekizli teknik direktör Fernando Santos, siyah beyazlı ekiple çıktığı 14 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi elde ederek hayal kırıklığı yarattı.

Yönetimden Santos'a iki şart

Siyah beyazlı yöretimin, özellikle ligde son 3 maçta alınan yenilgilerin ardından kulüpteki geleceği tartışma konusu olan tecrübeli çalıştırıcıya görevine devam edebilmesi için iki şart koştu iddia edildi. 

Kupa şampiyonluğu ve lig üçüncülüğü

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, Portekizli çalıştırıcıdan Türkiye Kupası'nın kazanılmasını ve Süper Lig'in 3. sırada tamamlanmasını istiyor. Eğer bu istekler yerine getirilmezse Fernando Santos ile yolların ayrılması bekleniyor.

Başakşehir maçının önemi arttı

Siyah beyazlı takımın ligin 31. haftasında bu akşam deplasmanda Başakşehir ile oynayacağı karşılaşma Fernando Santos'un takımdaki geleceği açısından da büyük önem taşıyor. Siyah beyazlılar, bu akşam kazanarak dün Konyaspor karşısında 3 puan alan üçüncülük yolundaki rakibi Trabzonspor'un puan farkını açmasını engellemek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler