Beşiktaş'ta fırsat transferinin bileti kesildi! Hezimetin ardından...

08.12.2021 - 14:24 | Son Güncellenme: 08.12.2021 - 14:30

Beşiktaş'ta Borussia Dortmund yenilgisinin ardından yıldız oyuncunun bileti kesildi. Siyah-beyazlı takıma büyük ümitlerle gelen deneyimli futbolcu ile Ocak'ta yolların ayrılması bekleniyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta fırsat transferinin bileti kesildi! Hezimetin ardından...

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, bu yıl kelimenin tam anlamıyla büyük hüsran yaşıyor. Siyah-beyazlılar Süper Lig'de aldığı mağlubiyetler serisi sonrası lider Trabzonspor'un tam 18 puan gerisine düştü.

Nereden nereye

Şampiyonlar Ligi'nde kulvarında da Kartal tarihi adeta tersten yazdı. 2017-18 sezonunda 14 puanla namağlup gruptan çıkarak bir ilke imza atan Beşiktaş, Devler Ligi'nde dün gece Borussia Dortmund hezimetiyle grup maçlarını 'sıfır' çekerek tamamladı.

Pjanic geldiği gibi gidiyor

Başarısız sonuçların ardından siyah-beyazlı takımda Ocak ayında yıldız oyuncu Miralem Pjanic ile  yolların ayrılması bekleniyor. Özellikle fırsat transferi olan deneyimli oyuncu geldiği gibi gidecek.

4 asisti var, golü yok

Akşam'da yer alan habere göre; yaz transfer döneminin son gününde İspanyol devi Barcelona'dan kiralanan ve Beşiktaş'a gelişi olay olan Miralem Pjanic, beklenen performansın uzağında kaldı. Şu ana dek, 8'i Süper Lig, 3'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 11 maçta forma giyen Boşnak yıldız, 4 kez asist yaparken, gol bulamadı.

Sergen Yalçın'ın gözünden düştü

Üst üste yaşadığı sakatlıklardan dolayı ritim bulamayan 31 yaşındaki merkez orta saha, teknik direktör Sergen Yalçın'ın da gözünden düştü. Yönetim de hem Şampiyonlar Ligi'nde alınan başarısız sonuçlar hem de takımın ligdeki durumundan dolayı Boşnak yıldızın maliyetinden kurtulmanın planlarını yapıyor.

Barcelona'ya geri gönderilecek

Yönetimin Barcelona ile görüşeceği ve oyuncuyu devre arasında Katalan kulübüne geri göndereceği iddia edildi. Pjanic'in de Xavi'den dolayı Barça'ya geri dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

Almanya'ya götürülmedi 

1-1 sona eren Kasımpaşa maçında 18 kişilik kadroda yer almasına rağmen forma şansı bulamayan Pjanic, üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Borussia Dortmund karşılaşması için Almanya'ya götürülmemişti.

Senin için hazırladığımız haberler