Beşiktaş’ta flaş Atiba gelişmesi! Yeni sezonda...

22.05.2021 - 17:12 | Son Güncellenme: 22.05.2021 - 19:16

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, 38 yaşındaki futbolcusu Atiba Hutchinson ile 1 yıllık sözleşme uzatacak.

Beşiktaş’ta flaş Atiba gelişmesi! Yeni sezonda...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ta taraftarın sevgilisi Atiba Hutchinson’ın durumu belli oldu. NTV Spor’un haberine göre, Kanadalı oyuncu gelecek sezon da siyah beyazlı formayı giyecek.

Atiba ile 1 yıl daha sözleşme yenilenecek

Futbola devam etme kararı alan 38 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak. Nitekim tecrübeli orta saha oyuncusu da şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamalarda bir sezon daha futboll oynamakm istediğini söylemişti.  

 

Kartal'ın en çok oynayan lejyoneri

Kartal'a 2013-14 sezonunda PSV Eindhoven'dan gelen Atiba böylece 9. sezonunda da siyah-beyazlı formayı giyecek. Kanadalı, geride kalan 8 sezonununda 293 maç ile Beşiktaş tarihinin en fazla forma giyen yabancı futbolcusu unvanını taşıyor. 

En fazla şampiyonluk gören yabancı

Atiba Hutchinson aynı zamanda sonuncusuyla beraber 3 şampiyonlukla, Beşiktaş tarihinde en fazla şampiyonluk yaşayan yabancı futbolcu unvanını da eline aldı. İlerleyen yaşına rağmen istikrarını sürdüren Atiba, geçen sezon 40 maçta 4 gol atarken, 11 asist yaptı.

'Atiba'nın heykeli dikilsin' isteğine Çebi yorumu

Beşiktaşlı taraftarların heykelini dikilmesini istediği Atiba Hutchinson hakkında Başkan Ahmet Nur Çebi şu açıklamada bulunmuştu:

"Atiba'nın heykeli dikilsin ama daha erken ya, 10 sene daha top oynayacak gibi geliyor. Bıraktığında yaparız. Benim dönemime denk gelmeyebilir. 

'Ben ona git desem de topunu oynayacak'

Atiba'nın sözleşmesi de bitti, bugün gülüşüyorduk uçakta. Oturup konuşacağız. Ben ona 'git' desem de topunu oynayacak, benim ona yapabileceğim bir şey yok ki. Allah sağlık verirse, bu Atiba'yla Beşiktaş arasındaki bir konu. Bize düşmüyor" 

Devam kararı taraftarları sevindirdi

Geldiği ilk günden bu yana Kartal'ın dinamosu olan Atiba Hutchinson ile sözleşme uzatılması kararı taraftarları da sevindirdi. Siyah-beyazlılar sosyal medyada Kanadalı futbolcunun takımda kalacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler