Beşiktaş'ta flaş gelişme: "O kulüplerle görüşün"

03.04.2020 - 09:01 | Son Güncellenme: 03.04.2020 - 09:04

Koronavirüs sonrasında Beşiktaş'ta mali tedbirler devam ediyor. Beşiktaş'ta Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba konusunda flaş gelişmeler yaşandı. Sözleşme konusunda son durum ne?

Beşiktaş'ta flaş gelişme: "O kulüplerle görüşün"

Gelecek sezon için planlama yapan Beşiktaş’ta Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba’nın durumu merak konusu oldu. Gökhan Gönül Beşiktaş’ta kalacak mı? Caner Erkin sözleşme uzatacak mı? Atiba futbolu mu bırakıyor? Bu konuda flaş gelişmeler yaşandı. Detaylar haberimizde…

Beşiktaş, sözleşmeleri bitecek futbolcularla görüşme yapacak

Futbolda yaşanan koronavirüs etkisi nedeniyle yaşadığı mali kriz daha da derinleşen Beşiktaş, kiralıklar hariç yabancı oyuncularla yaptığı yıllık ücret indirimi pazarlıklarının yanı sıra, sözleşmesi sezon sonu bitecek futbolcularla da kritik görüşmeler gerçekleştirecek.

Gökhan, Caner ve Atiba’da son durum

Skorer’in haberine göre; Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson ile görüşecek olan yönetimin, bu oyuncular için daha önce düşünülen rakamları yüzde 50 oranında aşağıya çekmenin hesaplarını yaptığı ifade edildi.

Yönetim futbolculardan indirim istiyor

1 milyon Euro kazanan 37 yaşındaki Atiba’nın yüksek ücret istemeyeceğini düşünen siyah-beyazlılar, 1.7 milyon Euro ödenen Gökhan ve 1 milyon 750 bin Euro kazanan Caner ile kısa süre içinde yeniden anlaşmayı planlıyor. Ancak üç oyuncuya da eski sözleşmelerine göre yarı yarıya indirilmiş teklifler yapılması planlanıyor.

Yönetimden net tavır: ”O zaman o kulüplerle anlaşın”

Sadece iç transferde değil, dış transferde de bazı oyuncular için daha önce belirlenen rakamlarda indirime gidecek olan yönetim, şartları kabul etmeyen oyuncularda kesinlikle ısrarcı olmayacak. Mali imkânların tamamen tükenme noktasına geldiği bu günlerde futbolcu menajerlerinin ‘farklı takımlardan daha yüksek teklifler var’ sözlerine karşılık ise “o zaman o kulüplerle anlaşın” denilecek.

Ahmet Nur Çebi: “Taviz vermeyin”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, transferden sorumlu olan yönetici arkadaşlarıyla yaptığı son görüşmelerde, “Bizimle kendi belirlediğimiz şartlarda anlaşmak isteyen oyunculara kapımız açık. Mali konularda kulübün kasasını kesinlikle zorlamayın, kimseye taviz vermeyin” dediği öğrenildi.

Genç yabancı arayışı var

İç ve dış transfer çalışmalarını kısıtlı imkanlara rağmen yürütmeye çalışan siyah-beyazlıların, maaş indirimini kabul etmeyen isimlerin yerlerini maliyeti düşük yabancı genç yeteneklerle doldurmak için arayışlarını sürdürdüğü ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler