Beşiktaş'ta Francisco Montero takımdan ayrılmaya hazırlanıyor

28.08.2022 - 10:58 | Son Güncellenme: 28.08.2022 - 11:06

Beşiktaş'ta bir türlü beklenilen seviyeye çıkamayan İspanyol stoper Francisco Montero konusunda flaş bir gelişme yaşandı. 23 yaşındaki futbolcu takımdan ayrılmak üzere...

Beşiktaş'ta Francisco Montero takımdan ayrılmaya hazırlanıyor

Beşiktaş'ta önce 1 yıllığına kiralanan sezon sonunda ise Atletico Madrid'den 700 bin Euro karşılığında bonservisi alınan İspanyol savunmacı Montero, geçtiğimiz seztn ortaya koyduğu performansla beklentilerin altında kalmıştı.

Ayrılığın eşiğinde

Fanatik'in haberine göre takımın sol stoper hattına Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan'ın katılması sonrasında bir anda üçüncü savunmacı konumuna gerileyen Montero, ayrılığın eşiğinde... 

Menajerine takım bulması talimatı verdi

Forma rekabetinde geri planda kalan Montero'nun, düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek için menajerine talimat verdiği ve Avrupa'da transfer döneminin bitimine kısıtlı süre kala takımdan ayrılmayı planladığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın eski yıldızı bedavaya Beşiktaş'a geliyor!
Habere Git

La Liga'dan talipleri var

23 yaşındaki stoperin, La Liga'dan taliplerinin olduğu ve Beşiktaş Yönetimi'nin de oyuncuya kiralık olarak gidiş konusunda izin verdiği kaydedildi. 

25 maçta 2 gol, 1 asist

Siyah beyazlı takımla olan sözleşmesi 2025 yılında bitecek olan İspanyol oyuncu, geçtiğimiz sezon 25 maçta forma giyip 2 gol ve 1 asist kaydetti. Atletico Madrid altyapısından yetişen Montero'nun güncel piyasa değeri 2.7 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler