Beşiktaş'ta flaş Semih Kılıçsoy kararı! Cenk Tosun'un ardından...

16.07.2024 - 23:15 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 23:29

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye transfer oldu. Siyah-Beyazlılar, Cenk'in transferinin ardından Semih Kılıçsoy için yeni kararını verdi.

Beşiktaş'ta flaş Semih Kılıçsoy kararı! Cenk Tosun'un ardından...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın formasını giyen Cenk Tosun, sezon sonu itibarıyla sözleşmesinin sona ermesinin ardından Siyah-Beyazlıların ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transfer oldu. Beşiktaş, resmi sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla, hem Cenk Tosun'a göndermede bulundu hem de genç yeteneği Semih Kılıçsoy için yeni kararını duyurdu.

Beşiktaş'tan flaş video

Beşiktaş'ın resmi hesabından paylaşılan videoda Semih Kılıçsoy'un, Siyah-Beyazlıların  Futbol Şube Sorumlusu olan Samet Aybaba'dan 9 numaralı Beşiktaş formasını aldığı görüldü.

9 numara artık Semih'in

Böylelikle, Beşiktaş'ta 90 numaralı formayı terleten Semih'in, Cenk Tosun'un ayrılığının ardından artık 9 numaralı formanın sahibi olduğu duyuruldu

"9 numara ile yeni hikayeler yazma zamanı"

Beşiktaş'ın paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Kapısından girdiğinden beri sadece en büyük hayalleri kurduğun Türkiye'nin en büyüğünde, şimdi 9 numara ile yeni hikayeler yazma zamanı! Semih Kılıçsoy, 9."

"Nerden geldiğimizi, nereye gideceğimizi bileceğiz"

Semih Kılıçsoy'un 9 numaralı formayı aldığı videoda, Samet Aybaba'nın genç yıldıza söylediği sözler şu şekilde:

"10 yaşında başladığın serüven, geçen sene müthiş goller, Avrupa'da bile ismin geçmeye başladı. Bizi çok mutlu ettin. Emeği geçen herkese teşekkür edeceğiz. Nerden geldiğimizi, nereye gideceğimizi bileceğiz. Aidiyet duygumuzu sınırsız tutacağız. Aşağıdan gelen arkadaşlara da örnek olacağız. Hak ettiğin şeyi şimdi sana veriyorum. Senin bunu daha ileriye götürmek için elinden gelen her şeyi yapacağına da inanıyorum. Başarılar diliyorum."

Beşiktaş'ın paylaşımı:

Senin için hazırladığımız haberler