Beşiktaş'ta genel kurul karıştı! "Bugün bu salonda kul hakkı yendi!"

11.05.2019 - 16:09 | Son Güncellenme: 11.05.2019 - 16:09

Beşiktaş'ta 2018 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısı olaylı başladı. Fikret Orman'ın ardından kürsüye çıkan başkan adayı Hürser Tekinoktay konuşmaya başladığı sırada BJK TV yayını kesti ve salonda da elektrikler kesildi. Tekinoktay'ın kürsüye çıktığında "Beşiktaşlı olmayanlar dışarı çıksın" dediği öğrenildi.

Toplantı salonunda bulunan Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Hasan Bozkurter, yaşananların ardından Radyospor'a bağlanarak Eyüp Yıldız'a konuştu.

Fikret Orman'a çok sert sözlerle yüklenen ve istifaya davet eden Bozkurter, şu ifadeleri kullandı:

"Yanlış bilgi vere vere kulübün borcunu 2.5 milyara getirdiler"

"Beşiktaşlılar olarak gerçekten üzülüyorum. Bundan sonra Beşiktaş nereye gider, ne yapar bilemiyorum. Divan Kurulu Başkanlığı seçimi yapıldı, iki aday vardı. Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil bugün kul hakkı yemiştir. Büyük bir oy farkıyla Keçeci kazandı diyor. Olamaz böyle bir şey. Eğer bu anlayış böyle devam ederse Fikret Orman’ın Beşiktaş’ın dirliği için aday olmaması ve seçilirse istifa edip gitmesi lazım. Elektrik kesildi, 10 dakika sonra açıldı. Buradaki anlayış kimse duymasın, görmesin. Ben inanıyorum ki kimse şu an bizi yayınlamıyor. Böyle bir şey olamaz. Sansürcü başkan Fikret Orman’a yakışmıyor bu. Beşiktaş’a yanlış bilgi vere vere kulübün borcunu 2.5 milyara getirdiler. Sayın Fikret Orman sen neye göre aday oluyorsun? 3 milyar borcu ne ile ödeyeceksin? Çekil Beşiktaş’ın önünde."

"Talimat alınmış"

Hasan Bozkurter'in ardından bir açıklama da Beşiktaşlı eski yönetici Ahmet Akpınar'dan geldi.

Kongre divan başkanının talimat aldığını söyleyen Akpınar, şöyle konuştu:

"Adım gibi eminim ibra edilecek. Kongre divan başkanı böyle bir talimat almış. Kimseyi konuşturmuyorlar, 600 kişi oy kullanmıyor. Konuşanlara bakıyorsunuz kulüpte olanlar, çalışanlar. Maç bileti parası cebinde olmayanlar otellerde ağırlanıyorlar. Madem bu kadar çok paranız var çalışanların parasını ödeyin. 6 aydır çalışanlar para alamıyor. Madem paranız var, futbolcuların parasını ödeyin, sizi şikayet etmesinler."

AJANSSPOR

https://ajansspor.com/haber/besiktas-genel-kurulunda-tansiyon-yukseldi-302495

Senin için hazırladığımız haberler