Beşiktaş'ta gizli operasyon!

18.05.2020 - 08:56 | Son Güncellenme: 18.05.2020 - 09:01

Bir taraftan koronavirüs ile mücadele eden Beşiktaş diğer taraftan ise gelecek sezonu planlıyor. Siyah-beyazlılar, transferde stratejisini belirledi. Yetki tek elde toplanacak. Pekiyi bu nasıl olacak? İşte yanıtı...

Beşiktaş'ta gizli operasyon!

Beşiktaş bir taraftan koronavirüs ile mücadele ederken diğer taraftan da transfer çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi için uğraş veriyor. Siyah-beyazlı yönetim, kulüpten dışarıya bilgi sızmaması için görüşmeleri tek elden yürütmeyi planlıyor. Beşiktaş'ın transferde nasıl bir stratejisi olacak? Detaylar haberde..

Beşiktaş, kadrodaki oyuncuların psikolojisini de düşünerek hareket edecek

Koronavirüs pandemisi öncesinde de mali konularda adım atarken adeta kılı kırk yaran Beşiktaş Yönetimi, dış transferde takım içi ekonomik dengelerin yanı sıra kadrodaki oyuncuların psikolojik durumlarını da göz önünde bulunduracak.

Transfer çalışmaları tek bir elden yönetilecek

Skorer'deki habere göre, kadroda hem yüksek ücret alan oyuncular hem de kiralık sözleşmesi biten isimlerin bulunması nedeniyle birçok pozisyon için arayış içinde olan siyah-beyazlılar, dışarıya bilgi sızmaması için transfer çalışmalarını tek bir elden yönetecek.

Ahmet Nur Çebi yönetimi bu konuda titiz

Geçmişte yapılan hataların Beşiktaş’a ne kadar pahalıya mal olduğunu bilen Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bu konuda çok titiz davrandığı ifade edildi.

Bütçe 30 milyon Euro

Beşiktaş'ın gelecek sezonki bütçesi maksimum 30 milyon Euro olacak. Bu bütçenin sınırı, teknik direktör Sergen Yalçın tarafından da geride bıraktığımız haftalarda dile getirilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler