Beşiktaşta golcü operasyonu!

16.07.2017 - 02:02 | Son Güncellenme: 16.07.2017 - 02:02

Beşiktaşta golcü operasyonu!
Geniş bir listede çalışmalarını yürüten Siyah-Beyazlılar’da Gignac ismi ön plana çıkıyor.
plana çıkıyor. Diego Costa, Babacar, Eder ve Llorente cephesinde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte görüşmelerde son durum...
Diego Costa cephesinde Beşiktaş’ın bekleyişi sürüyor. Chelsea’nın kamp kadrosuna alınmayan yıldız forvet, Atletico Madrid ile anlaşmaya hazırlanıyor.
Ancak İspanyol kulübünün transfer yasağından dolayı Costa başka takımda oynayacak.
Beşiktaş 1 sene kiralık olarak başarılı oyuncuya forma giydirmek amacında. Atletico Madrid cephesi buna sıcak bakarken, Siyah-Beyazlı yönetim iki dev kulübün anlaşma sağlamasını bekliyor.
Aboubakar defterini neredeyse tamamen kapatan Siyah-Beyazlılar, Khouma Babacar için 4 milyon Euro’yu gözden çıkarttı.
Kartal, geçen sezon Fiorentina formasıyla çıktığı 22 maçta 10 gol atan Babacar konusunda teknik direktör Şenol Güneş’ten de olumlu rapor aldı.
Ancak İtalyan kulübü 8 milyon Euro talep ediyor. 24 yaşındaki Senegalli santrfor için pazarlıklar devam ediyor. Babacar, fiziksel özellikleriyle Aboubakar’ı andırıyor.
Tatilde bisikletten düşüp kolunu kıran Llorente, Beşiktaş’ın gündeminden çıkmış değil
minden çıkmış değil. Ekim ayında sahalara dönecek olan İspanyol forvet konusunda Swansea City ile temaslar noktalanmış değil.
Beşiktaş, 32 yaşındaki İspanyol forvet için 3-4 milyon Euro arası bir bonservis bedeli belirledi. 1.95 boyundaki Llorente, Şenol Güneş’in istediği ‘pivot’ santrfor özelliklerini de barındırıyor.
2 sezondur Tigres forması giyen Gignac, forvet transferinde Diego Costa ile birlikte Beşiktaş’ın önceliği olan diğer isim.
Meksika’da çıktığı 85 maçta 59 kez ağları havalandıran Fransız yıldız, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Kartal’ın teklifine sıcak bakmış ve gelmeyi kabul etmişti.
Bonservis konusunda ise fark giderek azalıyor. Tigres kulübü istediği rakamı 7 milyon Euro’dan 5’e indirdi. Hafta içinde temaslar daha da hızlanacak.
Pepe transferiyle birlikte taraftarını havaya sokan Beşiktaş, tempoyu düşürmek istemiyor.
düşürmek istemiyor. Bu nedenle forvet konusunda da yıldız ve isimli oyunculara yönelen yönetim, Eder’i ise alternatif olarak listede tutuyor.

Lille forması giyen Portekizli santrfor, çıktığı 37 resmi maçta 7 gol, 5 asist ile oynadı. 1.88 boyundaki ve 29 yaşındaki oyuncu Beşiktaş’ın ilgisine karşılık olumlu cevap verdi. Eder’in Lille ile 2020’ye kadar kontratı var.(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler