Beşiktaş'ta gözler Di Maria'da! Karar zamanı...

Ali Bozkurt
03.07.2024 - 11:14 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 11:18

Süper Lig devi Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan dünyaca ünlü futbolcu Angel Di Maria'dan gelecek karar beklenmeye devam ediyor. Yıldız oyuncu bu hafta kararını verecek. Detaylar...

Beşiktaş'ta gözler Di Maria'da! Karar zamanı...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Beşiktaş'ta gözler Di Maria transferinde. Kartal, yıldız oyuncuya teklifini iletti. Arjantinli oyuncunun karar aşamasında olduğu ve kısa süre içinde cevabını vereceği iddia edildi. Detaylar...

Henüz karar vermedi

Sabah'ın derlediği Arjantin basınına yansıyan haberlere göre yakın çevresi, oyuncunun Rosario Central'e döneceğini söylüyor. Ancak siyah-beyazlıların masada çok ciddi bir maddi gücünün mevcut olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla 36 yaşındaki futbolcunun henüz net karar vermediği ve kafasını kurcalayanın ailesinin tereddütlü bakışı olduğu ifade edildi.

1 yıla 5 milyon euro

Deneyimli isme opsiyon da içeren 1 yıllık sözleşme ve 5 milyon Euro maaş öneren Beşiktaş cephesi, transferi bitirebilmek için her yolu deniyor.

Karar bekleniliyor

Yıldız sağ kanat oyuncusunun kararını bu hafta vermeye hazırlandığı ve yönetimin de buna göre yol haritasını belirleyeceği öğrenildi.

17 gol 15 asist

36 yaşındaki yıldız futbolcu, geride kalan sezonda Benfica ile 48 maçta 17 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.  

Senin için hazırladığımız haberler