İstanbulspor-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ali Bozkurt
25.02.2024 - 10:48 | Son Güncellenme: 25.02.2024 - 18:08

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak. Maç ne zaman, hangi kanalda ve ilk 11'ler gibi detaylar haberde.

İstanbulspor-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak. Fernando Santos'un tek hedefi sahadan 3 puanla ayrılmak. İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz ise Beşiktaş'a karşı karşıya gelecek. İşte maça dair detaylar...

İstanbulspor-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

İstanbulspor-Beşiktaş maçı bu akşam saat 19.00'da beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Müsabaka Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek.

İlk 11'ler

İstanbulspor: Alp Arda, Okan Erdoğan, Modestas Vorobjovas, Racine Coly, Ali Yaşar, David Sambissa, Florian Loshaj, Jackson Kenio, Mendy Mamadou, Emir Kaan Gültekin, Emrehan Gedikli

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Omar, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Muçi, Rashica, Cenk, Semih

50. randevu

Beşiktaş ile İstanbulspor bugünde kadar Süper Lig'de 49 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda siyah-beyazlılar, 31 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, sarı-siyahlılar ise 4 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. İki ekip arasındaki 14 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Beşiktaş’ın 82 golüne, İstanbulspor 32 golle karşılık verdi. Kartal, ligin ilk yarısında Tüpraş Stadyumu’nda oynanan müsabakayı 2-0’lık skorla kazanmıştı.

8 isim kart sınırında

Siyah-beyazlılarda, bir sonraki hafta Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi 8 isim kart sınırında yer alıyor. Beşiktaş’ta Arthur Masuaku, Jonas Svensson, Daniel Amartey, Gedson Fernandes, Bahtiyar Zaynutdinov, Demir Ege Tıknaz, Semih Kılıçsoy ve Necip Uysal, İstanbulspor müsabakasında kart görmeleri durumunda Süper Lig’in 28. haftasında oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Maçın hakemleri belli oldu

İki takım arasındaki müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Muhammet Ali Meteoğlu olacak.

Senin için hazırladığımız haberler