Beşiktaş'ta gündem forvet transferi! Hedefte iki isim var

Akın Ungan
28.06.2024 - 09:10 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 09:23

Beşiktaş yıldız bir santrfor transfer etmeyi planlıyor. Forvet adayları olarak PSV'den Luuk de Jong ve Borussia Dortmund'tan Sebastien Haller öne çıktı.

Beşiktaş'ta gündem forvet transferi! Hedefte iki isim var

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ediyor. Hasan Arat yönetimi, forvet hattına önemli ismi dahil ederek kadroyu güçlendirmeyi hedefliyor.

Forvete iki aday

Fanatik'te yer alan habere göre Beşiktaş santrfor transferi için iki aday belirledi. Bu iki adaydan biri Borussia Dortmund'ta forma giyen Sebastien Haller olurken diğeri ise PSV'nin kaptanı Luuk de Jong.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi'nden heyecanlandıran paylaşım

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Işıl Zeybek, sosyal medya hesabından taraftarı heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Siyah-Beyazlılar'ın Rafa Silva transferini açıkladığı gönderiyi alıntılayan Zeybek, "Sizce kiminle konuştu?" dedi. Işıl Zeybek'in bu paylaşımı Beşiktaşlılar tarafından transfer sinyali olarak yorumlandı.

İlgini Çekebilir
Eski yönetici açıkladı! "Beşiktaş yönetimi Di Maria ile anlaştı"
Habere Git

Luuk de Jong'da pürüzler var... Görüşmeler sürüyor

PSV forması giyen ve kulüple bir yıllık kontratı bulunan Luuk de Jong ile görüşmelere başlansa da henüz anlaşma sağlanamadı. Hollandalı golcü ile maliyet konusunda pürüzler bulunuyor.

Haller ile temaslar olumlu ilerliyor

Öte yandan Borussia Dortmund'un yıldızı Sebastien Haller'in Beşiktaş'a daha yakın olduğu kaydedildi. Fildişili futbolcu ile kurulan temasların olumlu ilerlediği belirtilirken, önümüzdeki günlerde ciddi adımlar atılması bekleniyor.

Haller'in performansı

Temmuz 2022'de 31 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Borussia Dortmund'a transfer olan Sebastien Haller geçirdiği hastalık ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle düşüşe geçmişti. 2023/24 sezonunda 19 maça çıkan 30 yaşındaki yıldız oyuncu 3 gol, 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Al Musrati'den 20 milyon Euro'luk piyango!
Habere Git

Luuk de Jong'dan 48 maçta 38 gol, 18 asist

Kariyerinde Newcastle, Sevilla, Barcelona gibi takımlar bulunan Luuk de Jong, PSV formasıyla 2023/24 sezonunda 48 maça çıktı. 38 kez rakip fileleri havalandıran 33 yaşındaki santrfor, 18 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler