Son Dakika | Beşiktaşlı Hasic'e Kocaelispor'dan Teklif

Salim Manav
15.01.2022 - 10:08 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 18:51

Beşiktaş'ta son dakika haberi: Siyah-beyazlı takımda sezonun ilk yarısında lisansı çıkarılmayan Ajdin Hasic'e 1. Lig'den transfer teklifi geldi. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Beşiktaşlı Hasic'e Kocaelispor'dan Teklif

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon çapraz bağlarından yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre futboldan uzak kalan ve ligin ilk devresinde lisansı çıkarılmayan Ajdin Hasic'e talip var. 2 aydır takımla çalışan Boşnak futbolcu için yönetimin planı, yeni sezona hazır olması için kiralık gitmesi.

İlk teklif Kocaelispor'dan geldi

Sabah Spor'u haberine göre; 20 yaşındaki sağ kanat için ilk teklif de Spor Toto 1. Lig ekibi Kocaelispor'dan geldi. Bu öneriyi bekletmeye alan Beşiktaş, Hasic için öncelikli olarak Süper Lig'de oynayabileceği bir kulüp arayışında.

Ümraniyespor'a kiralanmıştı

20 yaşındaki Boşnak yıldız adayının Haziran 2024'e kadar Beşiktaş ile sözleşmesi bulunuyor. Hasic, Dinamo Zagreb'in ikinci takımından 180 bin Euro karşılığında transfer edilmişti.

Genç yıldız, kariyerinde 8 Süper Lig maçına çıkarken 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 2019-20 sezonunu 1. Lig takımı Ümraniyespor'da geçiren Ajdin Hasic 6'sı ilk 11, 8 maçta forma giydi ve 2 gol, 2 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler