Beşiktaş, Uğur Çiftçi Ve Vargas'ı Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
27.07.2022 - 10:17 | Son Güncellenme: 27.07.2022 - 10:28

Beşiktaş, Rangers'e giden Rıdvan Yılmaz’ın yerini Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ile doldurmak isterken, Kartal'da bir başka hedef geçen sezonu Adana Demirspor’da geçiren Matias Vargas. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş, Uğur Çiftçi Ve Vargas'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon öncesi Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta Teknik Direktör Valerien İsmael'in verdiği rapor doğrultusunda yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Rıdvan Yılmaz’ın ayrılmasının ardından sol beki yerli bir oyuncu ile takviye etmek isteyen siyah beyazlıların gündemindeki isim Uğur Çiftçi.

Kartal hamle yapacak

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Sivasspor ile sözleşmesi geçen ay 2027’ye kadar uzatılan 30 yaşındaki futbolcu için kulübü ile temasa geçen Beşiktaş’ın şartlarını sorduğu öğrenildi. Sivas’ın yanıtınına göre Kartal hamlesini yapacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Başkan Çebi'den flaş Serdar Saatçı kararı
Habere Git

Vargas 18 gole katkı verdi

Sol bekin yanı sıra Beşiktaş’ta kanat için de arayışlar sürüyor. Burada öne çıkan oyuncuların başında geçen sezonu Adana Demirspor’da kiralık olarak geçiren Matias Vargas bulunuyor. Akdeniz ekibi ile çıktığı 36 lig maçında 5 gol, 13 asistle 18 gole direkt katkı veren Arjantinli futbolcu sözleşmesi sona erince Espanyol’a geri döndü.

Süper Lig’i tanıması bu oyuncunun ismini öne çıkarırken Beşiktaş yönetimi, 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için görüşmeleri sürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler