Beşiktaş'ta idmana çıkmak istemeyen oyuncu var mı?

17.03.2020 - 13:34 | Son Güncellenme: 17.03.2020 - 13:38

Beşiktaş'ta idmana çıkmak istemeyen oyuncu var mı?

Beşiktaş Kulübü, Georges N’Koudou ve Tyler Boyd'un antrenmanlara çıkmak istemediği yönündeki haberler üzerine bir açıklama yayınladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle:

"Fanatik Gazetesi’nde ‘Beşiktaş’ta Georges N’Koudou ve Tyler Boyd idmana çıkmak istemedi’ başlığıyla yayınlanan haber, tamamen gerçek dışıdır.

Georges N’Koudou ile Tyler Boyd’un teknik ekibimizden, takımımızın dün sabah gerçekleştirdiği idmana katılmama talebi olmamıştır ve söz konusu futbolcularımız çalışmada yer almıştır. Ayrıca, takımımızın sabah gerçekleştirdiği antrenmanın akşam yapıldığının iddia edilmesi de haberin masa başında kurgulandığının açık bir göstergesi olmuştur.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınına karşı ülkemizde ve kulübümüzde gerekli tedbirler alınmış ve alınmaya devam ediyorken, böylesine hassas bir konuda yalan haber yapılmasını manidar buluyor, takdiri kamuoyuna bırakıyoruz."

BOYD VE N'KOUDOU HAKKINDAKİ İDDİA NASILDI?

Beşiktaş'ın Birleşik Amerikalı futbolcusu Tyler Boyd ve Fransız futbolcu Kevin Nkoudou'nun, virüs tehdidi sebebiyle antrenmana çıkmak istemediği, ikilinin, teknik ekip ve diğer arkadaşlarının yoğun çabası sonrasında ikna olup antrenmana çıktığı iddia edilmişti.

SÖZ KONUSU HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Senin için hazırladığımız haberler