Beşiktaş, Wout Weghorst transferini bugün açıklayacak

04.07.2022 - 10:38 | Son Güncellenme: 04.07.2022 - 13:24

Romain Saiss ve Gedson Fernandes ve Cenk Tosun'u kadrosuna katan, Atiba Hutchinson'un biten sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Beşiktaş, 5. transferini bugün açıklayacak.

Beşiktaş, Wout Weghorst transferini bugün açıklayacak

AJANSSPOR - HABER

Valerien Ismael yönetiminde yeni sezonda şampiyonluk hedefine ulaşmak için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş 5. transferini açıklamaya hazırlanıyor.

Saiss ve Fernandes'in ardından Cenk imzayı attı

Transferde açılışı Portekizli orta saha Gedson Fernandes ve Faslı stoper Romain Saiss ile yapan siyah beyazlılar, eski golcüsü Cenk Tosun'a ile de 1+1 yıllık sözleşme imzaladı..

Atiba ile 1 yıl daha

Sözleşmesi sona eren veteran oyuncusu Atiba Hutnchinson ile de devam etme kararı alan Beşiktaş, Kanadalı orta sahanın sözleşmesini 1 yıl uzattı. 

5. transfer Wout Weghors

Kartal'ın 5. transferi ise Championship ekibi Burnley'de forma giyen Hollandalı golcü Wout Weghorst olacak. Siyah beyazlılar bir süredir görüştüğü ve anlaşmaya vardığı 29 yaşındaki futbolcunun transferini bugün açıklamayı planlıyor.

İlgini Çekebilir
Kuntz Beşiktaş'ı ziyaret etti
Habere Git

Yarın İstanbul'a gelecek

 Beşiktaş'ın satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı Weghorst'un bugün transferinin açıklanmasının ardından yarın İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Burnley'in oyununu Weghorst bozdu

Bu arada Burnley'in oyuncusunu bonservisiyle satma istediği Beşiktaş'ın transferi daha erken sonlandırmasına mani oldu. İngiliz ekibi futbolcusunu MLS ekiplerine pazarlamaya çalışsa da Wout Weghorst'un Beşiktaş'ta oynamak istiyorum tavrı Burnley'in planını bozdu.

Wout Weghorst kimdir?

1992 doğumlu olan ve futbola Hollanda takımı DETO Twenterand’da başlayan Wout Weghorst daha sonra ülkesinde Willem II, Emmen, Heracles, AZ Alkmaar formaları giydi. 2018- 19’da 10.5 milyon Euro’ya AZ’den Wolfsburg’a transfer oldu. Bundesliga takımında 144 maçta 70 gol, 22 asist ile 92 gole direkt katkı verdi. Geride kalan dönemin devre ortasında ise Burnley’nin yolunu tuttu.

Senin için hazırladığımız haberler