Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın sözleşmesi 1 yıl uzadı!

16.01.2022 - 08:33 | Son Güncellenme: 16.01.2022 - 16:27

Beşiktaş'ın 32 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza'nın 30 Haziran'da bitecek olan sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzadı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın sözleşmesi 1 yıl uzadı!

Geçtiğimiz sezonun başında Suudi Arabistan takımı Al Ahli'den bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olan ve Sergen Yalçın yönetiminde kazanılan çifte şampiyonlukta gösteridği peformansla önemli pay sahibi olan Josef de Souza'nın kontradındaki opsiyon devreye girdi.

Gaziantep maçıyla sözleşmesi 1 yıl uzadı

Haziran ayında biten sözleşmesi bu sezon 25 maç oynadığı takdirde otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak olan sambacı yıldız Gaziantep maçıyla birlikte 25 maç barajını aştı. 32 yaşındaki futbolcunun kontratındaki artı bir yıllık opsiyon an itibarıyla devreye girdi. 

Ligde 19 maçta 3 gol attı

Sözleşmesi 2023 Haziran ayı sonuna kadar uzayan Josef de Souza performansıyla siyah beyazlı taraftarının favori isimleri arasında yer alırken, bu sezon Süper Lig ’de 19 maça çıkıp 3 gollük performans orta koydu. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş kazandı, Trabzon ve F.Bahçe beraberlikle yetindi! İşte puan farkı...
Habere Git

Süper Lig'de Fenerbahçe forması da giyen 32 yaşındaki futbolcu, siyah beyazlılarla Şampiyonlar Ligi'nde 5, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da 1 karşılaşmada sahaya çıktı.

Piyasa değeri 5,5 milyon Euro olan Josef de Souza, 3 kez de Brezilya Milli Takımı'nın formasını terletti.

Senin için hazırladığımız haberler