Beşiktaş'ta Josef de Souza Takımla Beraber Antrenman Yaptı

Akın Ungan
12.03.2022 - 13:05 | Son Güncellenme: 12.03.2022 - 13:11

Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarını yaptı. Siyah-beyazlılarda sakatlığını atlatan Josef de Souza, takımla beraber çalıştı.

Beşiktaş'ta Josef de Souza Takımla Beraber Antrenman Yaptı

Süper Lig'in 29. haftasında, 14 Mart Pazartesi günü Galatasaray deplasmanında boy gösterecek olan Beşiktaş, derbi hazırlıklarını sürdürdü. Vodafone Park'ta Teknik Direktör Önder Karaveli yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümü basına açık olarak gerçekleşti.

İdmana çıkamadılar

Adale zorlanması olan Rıdvan Yılmaz'ın yanı sıra, solunum yolu enfeksiyonu geçiren Mehmet Topal ve sakatlıkları bulunan Pjanic, Welinton ve Mert Günok çalışmada yer almadı.

Josef döndü, Rıdvan ile Atiba yarın

Oğuzhan Özyakup ve Atiba Hutchinson bireysel olarak çalışırken, sakatlığını atlatan Josef de Souza ise takımla birlikte çalıştı. Rıdvan Yılmaz ve Atiba Hutchinson'ın yarın takımla çalışacağı ifade edildi.

Saha karla kaplandı

Kar yağışı altında yapılan antrenmanda, görevlilerin sürekli sahayı temizlemesi de dikkatlerden kaçmadı. Basına açık bölümde pas organizasyonu yapan futbolcular, basına kapalı bölümde ise Galatasaray maçının taktiği üzerinde çalıştı. Siyah-beyazlılar, derbi maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve ardından kampa girecek.

Senin için hazırladığımız haberler