Beşiktaş'ta kalacak mı? Karius açıkladı!

04.11.2019 - 14:07 | Son Güncellenme: 04.11.2019 - 11:13

Beşiktaş'ta kalacak mı? Karius açıkladı!

Beşiktaş forması giyen Loris Karius, Antalyaspor maçındaki performansıyla dikkatleri üstüne çekti. Pekiyi Karius, Beşiktaş’ta kalacak mı? Alman kaleci, geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Beşiktaş haftayı galibiyetle kapattı

Beşiktaş, Süper Lig’de önceki akşam Antalyaspor’u 2-1’lik skorla geçip çıkışını sürdürmüştü.

Loris Karius: "Normalde kaleciler yediği gollerle öne çıkar"

Antalyaspor karşısında 86. dakikada yaptığı kurtarışla Beşiktaş’a galibiyeti getiren Loris Karius, görüşlerini paylaştı. Karius, “Derbideki hislerimizi, motivasyonumuzu aynı şekilde Antalyaspor maçına taşıyıp kazandık. Karşılaşmanın son anlarında yaptığım kurtarış sebebiyle mutluyum. Normalde kaleciler, hep yedikleri gollerle ön plana çıkar. Bu kez tersi durumla gündeme gelmek benim için mutluluk verici” dedi.

Loris Karius: "Derbi motivasyonumuzu bu maça taşıdık"

Tecrübeli kaleci, “Galatasaray derbisinde aldığımız galibiyetin bir anlam kazanması için Antalya karşılaşmasına sadece 3 puan için çıktık. Derbideki hislerimizi, motivasyonumuzu aynı şekilde bu maça taşıdık. Maçın son anlarında yaptığım kurtarış sebebiyle mutluyum. Normalde kaleciler, hep yedikleri gollerle ön plana çıkar. Bu kez tersi durumla gündeme gelmek benim için mutluluk verici” sözlerini sarf etti.

Loris Karius: “Şampiyonluk yaşamaya odaklıyım”

Premier Lig ekibi Liverpool’dan 2 yıllığına kiralanan ve Beşiktaş’la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Loris Karius, geleceğiyle ilgili olarak da açıklamalarda bulundu.

Karius: "Sezon sonunu şu anda düşünmüyorum"

Karius, “Şu anda sezon sonu ne olacak diye bir düşüncem yok. Şu anda sadece Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşamaya odaklıyım. Bunu başardıktan sonra kariyerime yön vermeyi planlıyorum” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler