Beşiktaş'ta kaleci operasyonu! Volkan ve Ertaç transferinde son durum!

18.08.2019 - 10:57 | Son Güncellenme: 18.08.2019 - 13:57

Beşiktaş'ta kaleci operasyonu! Volkan ve Ertaç transferinde son durum!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kadrosuna kaliteli bir kaleciyi katmak istiyor. Siyah-beyazlıların kaleci pozisyonu için listesinde dikkat çeken 2 isim bulunuyor. Beşiktaş Volkan Babacan ile anlaştı mı? Ertaç Özbir Beşiktaş'a mı geliyor? İşte transferde son durum...

Abdullah Avcı kaleci transferi istemişti

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, imza attıktan 2 ay sonra kameraların karşısına geçmiş ve basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Avcı, yönetimden kaleci transferi istediğini söylemişti.

Beşiktaş'ın gündeminde iki isim var; Volkan ve Ertaç

Siyah-beyazlılar kaleci transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş'ın gündeminde Volkan Babacan'ın yanı sıra son olarak Yeni Malatyaspor forması giyen Ertaç Özbir de yer alıyor. 

Gümüşdağ gelişme yok demişti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Göksel Gümüşdağ'ın Volkan Babacan konusunda görüşme yapacağı basına yansımış ancak; Gümüşdağ transfer konusunda bir gelişmenin olmadığını ifade etmişti.

Babacan konusunda pazarlık sürüyor, Ertaç Özbir beklemede

Volkan Babacan konusunda görüşmelerin sürdüğü ancak; bazı pürüzlerin olduğu öğrenildi. Çünkü siyah-beyazlılar kaleci transferine bonservis ödemek istemiyor. Öte yandan Ertaç Özbir ise Beşiktaş'tan transfer için haber bekliyor. 

Ertaç Özbir, Beşiktaş için teklifleri reddetmişti

Beşiktaş için Süper Lig ve Avrupa olmak üzere toplam 8 kulübün teklifi reddeden Ertaç Özbir siyah-beyazlılardan haber bekliyor. Özbir, Beşiktaş'a uzun yıllar hizmet ederek başarılı olacağı görüşünde. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler