Beşiktaş'ta kaleye aday Hollandalı

06.09.2020 - 14:54 | Son Güncellenme: 06.09.2020 - 14:57

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Siyah-beyazlılarda sezon öncesi hazırlıkları sürerken kaleci alınıp alınmayacağı merak edilen konular arasında. Hollanda basınına göre ise Beşiktaş, PSV'nin kalecisi Jeroen Zoet'i transfer etmek istiyor! İşte detaylar...

Beşiktaş'ta kaleye aday Hollandalı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Gündeme özellikle forvet transferi arayışlarıyla gelen Beşiktaş'ta kaleci transferi de yapılıp yapılmayacağı da merak edilen bir konu.

Kaleyi 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu'nun koruduğu Beşiktaş'ta genç file bekçisinin yeterliliği zaman zaman tartışma konusu oluyor.

Kaleye Hollandalı

Hollanda basınında çıkan haberlere göre ise Beşiktaş, PSV Eindhoven'ın 29 yaşındaki kalecisi Jeroen Zoet'i kadrosuna katmak istiyor. Holladalı kaleciyle Beşiktaş dışında Spezia ve Middlesbrough gibi Avrupa takımları da ilgileniyor. Zoet, daha önce de Karius'un takımdan ayrılmasının ardından Beşiktaş'ın gündemine gelmişti.

Takımdan ayrılabilir

Takımdaki yerini kaybeden Zoet'in de ayrılığa sıcak baktığı belirtilirken, PSV'nin kaleci pozisyonuna Yvon Mvogo'yu getirmesinin, deneyimli eldivenin ayrılabileceğinin göstergesi olacağı düşünülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler