Beşiktaş'ta Philippe Keny Transferi Neden Açıklanmadı

Salim Manav
30.07.2022 - 15:11 | Son Güncellenme: 30.07.2022 - 15:18

Beşiktaş, Philippe Keny ve kulübü Bandırmaspor ile anlaşmasına rağmen transferi henüz sonuçlandırmadı. İşte yaşananlar ve son durum!

Beşiktaş'ta Philippe Keny Transferi Neden Açıklanmadı

AJANSSPOR HABER

Senegalli futbolcu Philippe Keny ve kulübü Bandırmaspor ile anlaşan Beşiktaş transfer konusunda derin sessizlik içinde.

Kaynaklardan edinilen bilgiye göre Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı Bandırmaspor yetkililerini temmuz ayı başında aradı. Keny ile ilgilendiklerini söyledi.

İlk görüşme olumsuz geçti

Yönetim de bonservis ile ilgili beklentilerini dile getirdi. Rakam konusunda sıkıntı olmadığını belirten Kazancı 5 Temmuz’da Bandırmaspor yönetimine randevu verdi.

Bandırmasporlu yöneticilerle yapılan yüz yüze görüşmede Kazancı telefonda görüşülen rakamın altına inince Bandırma yönetimi masadan kalktı.

Keny ve menajeri ile görüşmelere devam eden Beşiktaş 23 Temmuz’da Ceyhun Kazancı imzalı resmi teklifle Bandırmaspor’a gitti.

Bandırmaspor yönetimi bonuslarla 1.3 milyon euro’luk teklifi kabul etti ve resmi işlemlerin başlatılmasını istedi.

Bandırmaspor, Beşiktaş'ın tavrından rahatsız

Anlaşma sağlanmasına rağmen Beşiktaş tarafından işlemler başlatılmayınca Bandırmaspor da resmi bir yazıyla 29 Temmuz’a kadar bir girişim olmazsa Keny ile ilgili diğer takımlarla görüşmelerin yapılacağını bildirdi.

Habertürk'ten Ayhan Şensoy'un haberine göre; Bandırmaspor yönetimi Beşiktaş’ın bu süreçteki yaklaşımından rahatsız.

Beşiktaş’ın telefonlara cevap vermemesi ve süreci sürekli uzatması Bandırmaspor yöneticilerini hayal kırıklığına uğrattı.

Senin için hazırladığımız haberler