Beşiktaş'ta kriz! Şenol Güneş'e isyan ettiler!

08.05.2019 - 07:57 | Son Güncellenme: 08.05.2019 - 10:57

Beşiktaş'ta kriz! Şenol Güneş'e isyan ettiler!

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisinde oynatılmayan Ricardo Quaresma ve Shinji Kagawa'nın Şenol Güneş'e tepki gösterdiği ve küçük çaplı bir kriz çıktığı öne sürüldü. Kagawa ve Quaresma'nın yönetici Ahmet Kavalcı'nın araya girmesiyle yumuşadıkları iddia edildi.

Şampiyonluk yarışının kilit noktası olan Galatasaray derbisinde herkesi en çok şaşırtan konu, Beşiktaş’ın sahaya çıktığı ilk 11’di.

Teknik direktör Şenol Güneş, Kagawa, Adriano ve Quaresma gibi 3 önemli yıldızını kulübede oturtup, Necip Uysal ve Lens ile maça başlayınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

 

Siyah-Beyazlılar’ın 6 haftalık galibiyet hasreti Türk Telekom Stadı’nda sona ererken, ikinci yarıda oyuna alınan Kagawa ve Quaresma’nın maçın ardından Güneş’i tepki gösterdiği öğrenildi. iki futbolcu da yeterli süre alamadıkları için isyan bayrağını açarken, araya Ahmet Kavalcı’nın girdiği belirtildi.

 

A takımdan sorumlu yönetici olan Kavalcı, büyük bir çaba harcayarak, tepkinin dozu artmadan iki futbolcuyu da sakinleştirdi. 

Tecrübeli yönetici, Türk Telekom Stadı’ndaki derbide ısınma hareketlerinden, tesislere dönüş yolculuğuna kadar takımın yanında yer aldı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler