Beşiktaş'ta Lens bayramı bugün...

05.08.2017 - 02:47 | Son Güncellenme: 05.08.2017 - 02:47

Negredo’ya imzayı attıran Beşiktaş’ta şimdi gözler Lens'e çevrildi. Taraftarlar Hollandalı kanat oyuncusu için geri sayıma geçti. Siyah-Beyazlılar oyuncuyla her konuda anlaşırken, Lens Beşiktaş’ta 2.5 milyon Euro kazanacak. Bonservis konusunda yapılan pazarlıklarda ise taraflar 5 milyon Euro’da el sıkıştı.

Ödeme planı üzerinde yapılan görüşmelerde de mutlu sona ulaşıldı. Beşiktaş, taksitli bir şekilde Lens’in bonservisini İngiliz kulübüne verecek. 29 yaşındaki kanat oyuncusu son dakika sürprizi yaşanmazsa bugün İstanbul’da olacak.

Sağlık kontrolünden geçecek Lens, Süper Kupa’da yarınki Konyaspor karşılaşması nedeniyle pazartesi günü resmi sözleşmeye imza atacak. Hollandalı futbolcu ile 3 senelik mukavele yapılması bekleniyor. 

KARTAL BU ÇALIMI HEP ATIYOR

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de kiralık oynayan ve çıktığı toplam 36 resmi maçta 5 gol, 17 asistlik müthiş bir performans ortaya koyan Lens, yakın geçmişte Beşiktaş’ın ezeli rakibinin elinden kaptığı 3. oyuncu olacak. İlk olarak Caner Erkin ve Gökhan Gönül’ü alan Beşiktaş, üçüncü çalımı Lens ile atacak. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler