Beşiktaş'ta Ljajic şoku! Rebocho ise...

25.01.2020 - 16:16 | Son Güncellenme: 25.01.2020 - 16:16

26 Ocak Pazar günü saat 16:00’da Göztepe’nin konuğu olacak Beşiktaş’ta İzmir kafilesi belli oldu.

Takımın başında Şenol Fidan’ın olacağı açıklanırken kafile şu isimlerden oluştu:

“Loris Karius, Utku Yuvakuran, Enzo Roco, Victor Ruiz, Douglas Santos, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Atiba Hutchinson, Burak Yılmaz, Georges N’Koudou, Necip Uysal, Domagoj Vida, İlkay İşler, Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Abdoulay Diaby"

Ljajic şoku!

Cezalı Elneny İzmir'e götürülmezken Adem Ljajic ve Pedro Rebocho da kafileye dahil edilmedi. Beşiktaş kulübü Ljajic'le ilgili herhangi bir sakatlık bildiriminde bulunmamıştı. 

Sakatlıkları devam eden Jeremain Lens ve Dorukhan Toköz de maç kadrosunda yer almadılar. 

Açıklama sonra geldi!

Beşiktaş kafilenin açıklanmasının ardından Ljajic'le ilgili bilgilendirme mesajı paylaştı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol Takımımızın dün gerçekleştirdiği antrenmanda sol arka üst adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Adem Ljajic’e yapılan muayene ve Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde çekilen MR sonucunda biceps femoris tendiniti tanısı konmuştur.

Futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Yönetim istedi, Rebocho götürülmedi!

DHA'nın haberine göre sözleşmesi gereği 20 maçı tamamlaması halinde 2.8 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek olan Rebocho, yönetimin isteği doğrultusunda Göztepe maçının kadrosuna alınmadı. 

Rebocho'nun sözleşmesindeki detaylar! Kaç maçı kaldı?

Rebocho'nun sözleşmesinde 20 Süper Lig ve Avrupa Ligi maçında en az 45 dakika forma giyer ve Beşiktaş ligi ilk 4'te bitirirse bonservisinin satın alınacağı maddeleri yer alıyor. Portekizli şu ana kadar toplam 13 Süper Lig ve Avrupa Ligi maçında en az 45 dakika forma giydi. Beşiktaş, 19. hafta öncesi ligde 7. sırada yer alıyordu.

Altyapıdan 3 isim!

Şenol Fidan, altyapıdan İlkay İşler, Rıdvan Yılmaz ve Kartal Kayra Yılmaz'ı da maç kadrosuna dahil etti. 

2001 doğumlu kanat oyuncusu İlkay İşler bu sezon sadece Wolverhampton, 24Erzincanspor ve BB Erzurumspor maçlarında kadroya girmişti.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler