Beşiktaş'ta Love zamanı!

28.10.2018 - 09:42 | Son Güncellenme: 28.10.2018 - 12:42

Beşiktaş'ta Love zamanı!

Beşiktaş'ta sezonun başlamasının ardından takımın 1 numaralı golcüsü Alvaro Negredo, Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Nasr’a transfer olmuştu. Bu gelişmenin ardından İspanyol yıldızdan görevi, Vagner Love devralmıştı.

Sonradan girip 2 gol attı

Son haftalarda inişli-çıkışlı bir görüntü sergileyip ilk 11’deki formasını Genk’le oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Cyle Larin’e kaptıran Love, oyuna sonradan girip 2 gol atmıştı.

İlk 11'e geri dönüyor

Belçika ekibi karşısında sergilediği futbola ek olarak takım çalışmalarında da hırslı bir görüntü sergileyen Brezilyalı futbolcu, yarın Spor Toto Süper Lig’de Rizespor’la oynanacak karşılaşmada 11’deki yerine geri dönecek.

Hücum hattı yenileniyor...

Beşiktaş’ta ara transfer dönemi öncesinde çalışmalar başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda Cyle Larin ile Mustafa Pektemek’in Ocak ayında gönderilmesinin planlandığı bildirildi.

İki yeni forvet alınacak

Kanadalı futbolcunun bir Süper Lig temsilcisine kiralanması bekleniyor. Pektemek’in ise bonservisiyle gönderilip bu 2 ismin yerine 2 yeni forvet alınması planlanıyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler