Beşiktaş'ta Mario Gomez ve Luis Nani sürprizi

15.06.2018 - 11:03 | Son Güncellenme: 15.06.2018 - 21:57

Beşiktaş'ta Mario Gomez ve Luis Nani sürprizi

Geçtiğimiz sezon Alvaro Negredo, Vagner Love ile Mustafa Pektemek üçlüsünden yeterli verimi alamayan ve forvet hattını tamamen yenilemek isteyen Siyah-Beyazlılar’da ilk hedef Mario Gomez...

Alman ekibi Stuttgart, Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Tolgay Arslan’a talip olurken, Kara Kartal da eski golcüsü Gomez için karşı atak yapmıştı.
Stuttgart Teknik Direktörü Tayfun Korkut, Alman oyuncunun takımda kalmasını istediğini belirtirken, her şeye rağmen 32 yaşındaki futbolcunun tercihine saygı duyacağını dile getirdi.
Bu haberin ardından Gomez’in şartlarını araştırmaya başlayan Beşiktaş, Dünya Kupası sonrasında tecrübeli oyuncu ile pazarlık masasına oturacak.

Gignac ve Benteke

Başkan Fikret Orman ve kurmayları, ikinci isim olarak ise Meksika temsilcisi Tigres’ten ayrılan Andre Pierre Gignac ile temaslarını sürdürüyor.
Fransız yıldızın menaceri ile görüşen Kara Kartal, bonservisi elinde olan 32 yaşındaki oyuncu ile anlaşma zemini arıyor.
Birçok ekipten transfer teklifleri alan Gignac, tatilinin ardından gelen önerileri değerlendirmeye alacak.
Öte yandan geçen sezon İngiliz ekibi Crystal Palace’ta bekleneni veremeyen Cristian Benteke’nin kiralanması için de çalışmalar devam ediyor.

Luis Nani sürprizi

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Kara Kartal’a, menacerler tarafından öneri üstüne öneri yağıyor. Bu önerilerden en dikkat çeken isim ise 2015-16 sezonunda ülkemizde Fenerbahçe forması giyen Luis Nani oldu...
Jeremain Lens’in performansından memnun olmayan ve bu bölgeye takviye yapmak isteyen Siyah- Beyazlılar, Portekizli yıldızı gündemine aldı.
Yönetim ve teknik direktör Şenol Güneş, ligi tanıması nedeniyle 31 yaşındaki futbolcuya sıcak bakarken, Nani’nin de tekrardan Türkiye’ye dönebileceği kaydedildi.
Valencia, tecrübeli futbolcu için 3.5 milyon Euro’luk (19 milyon TL) bir bonservis talep ederken, Siyah- Beyazlı yönetimin şimdiden Nani ile temasa geçtiği öğrenildi.
Öncelikle başarılı futbolcu ile el sıkışmayı hedefleyen Beşiktaş, daha sonra Valencia ile pazarlık masasına oturacak.

Rafael bitti bitiyor

Sağ bek arayışlarını sürdüren ve bu doğrultuda Fransız ekibi Lyon’da forma giyen Rafael için çalışmalarına devam eden Kara Kartal, pazarlıkları sıkı tutuyor.

2.5 milyon Euro’luk (13 milyon TL) bonservis bedelini biraz daha aşağıya çekmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, Brezilyalı futbolcuyla da 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşma noktasına geldi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler