Beşiktaş'ta Medel'in yerine Tolgay!

30.12.2018 - 22:18 | Son Güncellenme: 30.12.2018 - 19:28

Siyah-Beyazlılar, Şilili oyuncunun West Ham United'a transfer olma ihtimali nedeniyle kadro dışı bırakılan yetenekli futbolcuya af kapısını açtı.

Beşiktaş Yönetimi, Gary Medel’in devre arası İngiltere’ye gitmek istemesi nedeniyle stratejik bir hamle yaptı. Takasta ismi geçen Tolgay Arslan’ı kadroda tutmayı planlayan siyah-beyazlı yöneticilerin, Şilili futbolcunun olası satışına yeşil ışık yakmaya hazırlandığı aktarıldı.

Teknik Direktör Şenol Güneş ile sözleşme uzatma hamlesinden sonra bir kritik girişime daha imza atarak kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan’a geri dönüş yolunu açan Beşiktaş Yönetimi, bir taşla iki kuş vurmanın planlarını yapıyor.
 
Gary Medel’e West Ham’dan gelen sürpriz teklif karşısında Şilili futbolcuyu kadroda tutup tutamama konusunda önünü göremeyen siyah-beyazlı yönetim, Medel’in ayrılık ihtimali nedeniyle Tolgay’ı affetti. Tolgay’ın özür dilemesini kulüp menfaatleri doğrultusunda değerlendirmek isteyen siyah-beyazlıların, Medel’in transferine de yeşil ışık yakması bekleniyor. 

West Ham’la pazarlık 

West Ham United ile bir kez daha masaya oturacak olan Beşiktaş Yönetimi, Medel’in İngiltere’ye gitmek istemesi nedeniyle ikinci görüşmede tutumunu yumuşatacak. Siyah-beyazlı kulüp, Tolgay’ın kadroya geri dönüşüyle ikinci bir polemiğe daha nokta koyacak.
 
Tolgay’ın isminin son dönemde takasta geçmesi de bu futbolcuya af kapısının açılmasında önemli bir rol oynadı. Tecrübeli oyuncunun özellikle Fenerbahçe’de kadro dışı kalan Ozan Tufan için takasta kullanılacağı ileri sürülmüştü. (Skorer)

 

Senin için hazırladığımız haberler