Beşiktaş'ta Kadro Dışı Kalan Serdar Saatçı'yi Sporting Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
19.07.2022 - 09:00 | Son Güncellenme: 19.07.2022 - 10:42

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Serdar Saatçı için Portekiz'in dev kulübü devreye girdi ve siyah-beyazlı kulüpte genç futbolcunun bonservis ücretini belirledi. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Kadro Dışı Kalan Serdar Saatçı'yi Sporting Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Transferde taraftarlarını mutlu edecek hamleler yapan Beşiktaş'ta Merih Demiral vakası yaşanmak üzere...

Beşiktaş Teknik Direktörü İsmael'in "Takviye yapmaya ihtiyacımız var" diyerek işaret ettiği iki bölge sol stoper ve sol kanat için kollar sıvandı.

Emrecan Uzunhan transferi bitti

İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan ile de görüşen siyah-beyazlılar, yaklaşık 4 milyon TL yıllık maaş üzerinden 21 yaşındaki savunmacıyla el sıkıştı. İstanbulspor'a ise 2 milyon Euro taksitlerle ödenecek.

Sırada Emirhan Topçu var

Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu'nun menajeri ile de 3.5 milyon TL maaşa el sıkışan yönetim, Karadeniz ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor. Kartal'ın teklifi 950 bin Euro.

Stoper transferi için bu gelişmeler yaşanırken, siyah-beyazlılarda başarılı isimle yollar ayrılıyor.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Beşiktaş'ta şok sakatlık! Yıldız futbolcu 2-3 ay yok
Habere Git

Kadro dışı kalmıştı

Beşiktaş'ın Avusturya kampında oynadığı Viktoria Plzen maçında 12 dakikada dışarı alınmasının üzüntüsüyle, disiplin dışı hareketler uygulayan Serdar Saatçı'nın günleri artık sayılı.

Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçında 72. dakikada oyuna giren Serdar, 83'te oyundan alınmış, kenara gelirken hocasına tavır yapıp doğrudan soyunma odasına gitmişti.

Ayrılık için gün sayıyor

Serdar maçtan sonra yönetimin aldığı karar doğrultusunda kadro dışı bırakılmıştı. 19 yaşındaki stoperin takım aradığı ve ayrılık için gün saydığı kaydedildi.

1 yıl kalan sözleşmesi uzun süredir uzatılamayan Serdar'ın, Avrupa'ya gitmek istediği ve menajerinin de bu yönde çalışmalara başladığı ifade edildi.

Yeni rotası Portekiz

Sabah Spor'un haberine göre; Portekiz'den Sporting ile adı geçen genç oyuncu için Beşiktaş 1 milyon Euro bonservis istiyor.

Merih Demiral vakası

Eğer genç savunmacı Sporting ile sözleşme imzalarsa, Süper Lig'de yeni bir Merih Demiral vakası yaşanmış olacak.

Bilindiği gibi milli stoper Merih Demiral, Fenerbahçe'de A takımda şans bulamayınca kulüpten ayrılmış ve Portekiz 3. Lig ekibi Alcanenense'ye transfer olmuştu. 24 yaşındaki Merih, Alcanenense'de oynarken Sporting'in dikkatini çekmiş ve bu ekibe transfer olarak kariyerinde büyük bir basamak atlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler